Age of Discovery

Age of DiscoveryHet slot van Age of Discovery is gemaakt door Microgaming. Dit is een spel dat vele verschillende afbeeldingen op de wielen laat zien. Het is ook een spel dat leuk is om te spelen en wat ervoor zorgt dat iedere spin weer voor spanning zorgt. De wielen die hebben van afbeeldingen van fruit zien en ook zijn er andere attributen op de wielen te zien. Het is dan ook een spel wat draait om reizen en het ontdekken van verschillende zaken. De zaken die jij het liefste zal ontdekken dat zijn de vele winnende combinaties die er draaien zijn. Wanneer je dit doet dan kan dit jou een leuke winst opleveren en dit is natuurlijk ook een reden dat je speelt.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Ontdek de mogelijkheden van het spel

FruitGa je dit videoslot spelen dan speel je een spel met vijf wielen die drie rijen heeft. Er zijn in totaal vijfentwintig winlijnen waar op te spelen. Doordat er zoveel winlijnen zijn is de kans groot dat je al snel de eerste winst zal behalen. Het aantal winlijnen waar je op speelt dat kun jezelf bepalen. Speel je met meerdere winlijnen dan is de kans groter op een winst maar dan zal de winst ook minder zijn. Je kunt bij dit spel dan ook zelf de winkansen bepalen. De zijkanten van het spel daar staan nummers en dit zijn de nummers van de winlijnen. Klik je op een nummer dan zie je direct hoe de windlijn loopt. Ook als je een winst weet te behalen dan zie je meteen op welke winlijn dit is geweest. Bovendien weet je direct hoeveel winst je behaald hebt. Het spel is simpel van opzet maar dat maakt het ook dat dit een spel is Granaatappelwat makkelijk te spelen is en waar je al na een aantal spins hoe dit gespeeld dient te worden.

De spellen van Microgaming

Dit is een spel van Microgaming maar dit is natuurlijk niet het enige spel wat door deze fabrikant is gemaakt. Op deze website kun je nog veel meer leuke spellen van deze fabrikant vinden. We nodigen je graag uit om deze te gaan spelen en zo te zien wat je favorieten zijn. Je zal zien dat als je bij de vele spellen kijkt dat er voor iedere speler wel een spel te vinden is wat bij hem of haar past. Het zal je ook opvallen dat het spellen zijn die zeer leuk gemaakt zijn.

Het spelen van een spel

ScreenshotDit spel kun je (net als de andere spellen op deze website) gratis spelen en dat is op deze pagina te doen. Het gratis spelen geeft je dan meteen een goede indruk van de mogelijkheden van het spelen. Het spelen dat gebeurt dan met virtueel geld en dat betekent dat er dan geen echte winsten te behalen zijn. Wel is het zo dat er op ieder moment voor echt geld te spelen is. Ben je overtuigd van het spel en wil je kans maken op echte winsten dan kun je dus op een ieder moment een storting doen en verder gaan spelen.

 

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016