Savanna King

Savanna KingHet slot van Savanna King speelt zich af op de savanne. Het is een spel die je heel snel een hele hoge winst kan bezorgen. Het zal je niet verbazen dat je bij dit spel afbeeldingen ziet van dieren die je op de savanne tegenkomt. Dit kunnen dan bijvoorbeeld zebra’s, giraffes of neushoorns zijn. Naast de afbeeldingen zijn er dan ook letters en cijfers op de wielen te vinden en daarmee dien je dan de winnende combinaties te draaien. Het spel dat is enorm leuk gemaakt en dat geldt dan niet alleen voor de afbeeldingen op de wielen. Ook de achtergrond is fraai en daarbij zijn de knoppen om bijvoorbeeld een spin mee aan het videoslot ook mooi verwerkt in het spel.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Savanna King biedt leuke winst mogelijkheden

Speel je graag spellen met veel winlijnen dan is dit het slot om te spelen. In totaal zijn er maar liefst 1024 winlijnen. We hoeven je dan ook niet te vertellen dat het niet lang zal duren voor je de eerste winst hebt behaald. Het spel is niet alleen anders met de winlijnen maar er is ook een rij meer in vergelijking met de meest gangbare gokkasten. In Leeuwtotaal zijn er vijf wielen bij dit spel en deze hebben dan weer vier rijen. Geef je een spin aan het slot van Savanna King en weet je winst te behalen dan zie je meteen op welke winlijn dit is geweest. Ook de winst wordt meteen getoond. Daarbij zijn er dan leuke animaties te zien van de afbeeldingen op de wielen. Begin je met het spelen van dit spel dan kun je er zeker van zijn dat je dit spel nog lange tijd met veel plezier zal spelen. Het is natuurlijk ook zo dat het regelmatig behalen van een winst het spelen ook weer leuker maakt.

Er zijn gratis spins te verdienen

Savanna King geeft je de mogelijkheid om gratis spins te verdienen. Er wordt dan direct getoond hoeveel gratis spins je hebt behaald en de wielen zullen dan weer gaan draaien. Daarbij is het dan ook nog eens zo dat je van een vermenigvuldiger gebruik kunt maken. Met de gratis spins kun je dan langer doorspelen. De vermenigvuldiger die Zebrazorgt ervoor dat je de winsten snel hoog kunt laten oplopen. Ook dit zijn weer mogelijkheden die ervoor zorgen dat dit een spel wat afwisseling biedt. Je kunt er makkelijk langere tijd en graag mee spelen.

Ervaar zelf de vele mogelijkheden

Wil je graag zelf ervaren welke mogelijkheden er allemaal zijn om te winnen dan is dit mogelijk en dan kun je ervoor kiezen om dit spel gratis te gaan spelen. Wanneer je dit gaat doen dan ga je spelen met virtueel geld en dat betekent dat er dan geen echte winsten zijn te behalen. Toch krijg je dan wel een goede indruk van de vele mogelijkheden die dit spel heeft. We willen je dan ook aanraden om dit spel eerst eens gratis te proberen. Mocht dit je bevallen dan kun je voor echt geld gaan spelen en dan proberen een leuke winst te behalen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016