Break Da Bank Again

Break Da Bank AgainHet videoslot van Break Da Bank Again draait om het kraken van een kluis. Weet jij de kluis te kraken dan kun je fraaie geldbedragen winnen. Het kraken van de kluis dat doe je door winnende combinaties te draaien. De wielen die laten afbeeldingen zien die te maken hebben met de bank en met kluizen. Er zijn dan bijvoorbeeld geldstaven te zien en ook zie je de kluis. Daarbij is het logo van het spel op de wielen te zien en zijn er ook verschillende letters en cijfers te zien. Weet jij hiermee de winnende combinaties en wordt de kluis gekraakt dan zal jij de inhoud krijgen en dit zijn winsten die dan behoorlijk op kunnen lopen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Het spel en de eigenschappen

DiamantDit spel is niet moeilijk om te spelen. Het spel mag dan wel simpel te leren zijn maar dit wil niet zeggen dat het een saai spel is. In tegendeel zelfs. Het is een spel wat spannend is en wat je lange tijd aan je scherm gekluisterd zal houden. Het scherm laat vijf wielen zien en deze hebben dan weer drie rijen. Er zijn negen winlijnen waar je op kunt spelen. Je bepaalt zelf op hoeveel winlijnen je speelt. Kies je meer winlijnen dan zal je ook een hogere inzet hebben. Toch stijgen ook je kansen op een winst als je met meerdere winlijnen speelt. De cijfers van de winlijnen die zie je aan de zijkanten van het spel staan. Klik je op een cijfer van een winlijn dan zie je meteen hoe deze winlijn loopt. Ook als je een winst weet te behalen dan wordt er meteen getoond op welke winlijn dit is geweest en ook zie je dan meteen hoeveel winst er is behaald. Wil je weten welke afbeelding je de meeste winst bezorgd dan kun je daarvoor een schema bekijken. Het is dus een erg duidelijk spel.

ScreenshotEen lust voor het oog

We mogen gerust stellen dat dit spel een lust voor het oog is. Draai je een winnende combinatie dan zie je een animatie van de afbeeldingen waar je een winnende combinatie mee hebt gedraaid. Doordat deze gokkast gratis spins heeft kun je langer doorspelen als je een bepaalde winnende combinatie draait. Dit doe je door de scatters op de wielen te laten verschijnen. Des te meer scatters er op de wielen staan des te meer gratis spins je dan zal krijgen.

CheckGratis het spel spelen

Dit is een spel wat gratis te spelen en dit kun je op deze pagina doen. Het gratis spelen is dan bedoelt om je een goede indruk van het spel te geven. Het gratis spelen dat is bedoelt voor het plezier en hiermee zijn dan ook geen echte winsten te behalen. Wel ervaar je dan zelf hoe leuk het is om op dit videoslot te spelen. Jij zal dan ook tot de conclusie komen dat Break Da Bank Again een zeer leuk spel is waar jij je lange tijd mee kunt vermaken. Uiteraard helpt het ook dat er zeer leuke winsten mee te behalen zijn.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016