Pistoleras

PistolerasHet spel Pistoleras is een spel van Microgaming en deze draait om pistolen. Toch hoef je niet bang te zijn voor schoten want dit zijn pistolen die ervoor kunnen zorgen dat je een leuke winst kunt behalen. Bij het spel zijn vele mooie vrouwen te zien die geweren en pistolen vasthouden. Daarnaast zijn er ook verschillende letters en cijfers op de wielen te zien. Het is de bedoeling om met de afbeeldingen en de cijfers en de letters mooie combinaties voor een winst te draaien. Het spel is zeer overzichtelijk en heeft alles wat je van een gokkast mag verwachten. Vanaf de eerste spin is het spannend en zal je telkens benieuwd zijn naar wat de volgende spin je zal brengen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

De werking van het spel

Dit is een videoslot en dat betekent dat er vele mooie extra mogelijkheden zijn. Het spel kent drie rijen en die worden getoond Roodop vijf wielen. In totaal zijn er vijfentwintig winlijnen waar je winsten op kunt behalen. Draai je een winnende combinatie dan zie je meteen op welke winlijn dit is geweest. Ook wordt meteen kenbaar gemaakt welke winst je hebt behaald. Ook is het mogelijk om op meerdere winlijnen tegelijkertijd een winst te behalen. Het is vooral de spanning en de grafische kwaliteiten die dit spel zo leuk maken. Daarbij is het ook een spel wat makkelijk te leren is. Daarbij is er dan ook nog eens de mogelijkheid om geheel automatisch het slot te spelen. Hiervoor is een handige optie aanwezig in het spel. Deze laat je rustig kijken of je een winst hebt behaald zonder dat je iets hoeft te doen. Natuurlijk is het wel zo dat je op elk moment een aanpassing kunt doen. Zou je meer geld in willen zetten dan is dit gewoon mogelijk en vervolgens kun je er dan voor kiezen zelf de kast Paarste bedienen of om weer automatisch te spelen.

Gratis het spel spelen

Dit spel is gratis te spelen en dat kun je op deze pagina doen. Wanneer je dit doet dan zijn er geen echte winsten te behalen. Wel is het zo dat je dan een goede indruk krijgt van hoe het spel speelt en welke mogelijkheden er dan allemaal zijn. Ben je overtuigd van de spanning en het het plezier wat het spel je biedt dan is er ook voor echt geld te spelen. Misschien weet jij dan ook wel een zeer leuke winst te behalen.

Gebruik maken van de gratis spins

ScreenshotDit is een spel wat je als bonus gratis spins geeft bij bepaalde combinaties die je draait. Deze gratis spins die kunnen je dan helpen om op een makkelijkere manier een leuke winst te behalen. Met de gratis spins is het mogelijk om langer door te spelen en je hebt dan ook de mogelijkheid om hogere inzetten te plaatsen. Je zal dan ook niet alleen blij zijn je een winst hebt weten te behalen tijdens het spelen maar ook als je een aantal gratis spins hebt weten te krijgen. Genoeg mogelijkheden dus die je helpen om bij Pistoleras een leuke winst te behalen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016