Castle Builder

Castle BuilderHet slot van Castle Builder gaat om kasten en het bouwen ervan. Het is een spel wat voor een leuke afwisseling zal zorgen. Op de wielen van dit spel zie je benodigdheden voor het bouwen van je kasteel staan maar er staan ook andere figuren op de afbeeldingen. Dit is dan bijvoorbeeld de koning en de prinsen en prinsessen. Daarnaast zijn er ook zakken met geld te zien. Als je dan met de afbeeldingen de winnende combinaties weet te draaien dan ligt er een mooie winst in het vooruitzicht. Doordat het er grafisch allemaal erg mooi uitziet zal je ook met veel plezier naar de afbeeldingen kijken en blij zijn als je een winnende combinatie draait.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Castle Builder laat jou je eigen kasteel bouwen

Bij Castle Builder is het de bedoeling om je eigen kasteel te bouwen. Dit doe je door winnende combinaties met de benodigdheden voor het bouwen te draaien. In het begin van het spel zie je een leeg stuk grond. Telkens als je winnende combinaties met de bouwspullen draait zal het kasteel verder opgebouwd worden. Dit is dan niet alleen leuk om te zien maar dit zal je dan ook nog eens leuke winsten opleveren. Daarbij is het dan ook zo dat als je met de andere afbeeldingen combinaties draait dat dan je winsten ook verder zullen stijgen. Het draaien van de winnende Prinsescombinaties dat doe je op vijf wielen en deze hebben drie rijen. De speler die kan spelen op in totaal vijftien winlijnen waar de combinaties op te draaien zijn. Dit is een spel wat duidelijk is en wat ook makkelijk te leren is. Het is een spel wat je lang bezig zal houden aangezien je niet alleen maar bezig bent met de wielen. Je zal ook zo snel mogelijk je kasteel willen bouwen om de winst te vergroten.

Gebruik de gratis spins voor grotere winsten

Om sneller een leuke winst te behalen en om je kasteel sneller te bouwen willen wij je aanraden van de gratis spins gebruik te maken bij Castle Builder. Dit kan bij dit spel door een bepaalde winnende combinatie te draaien. Meteen Schatkistdaarna kun je de gratis spins dan gebruiken. Doordat je langer door kunt spelen zal de kans ook groter worden dat je een leuke winst behaald. Het spel laat duidelijk zien wat de winsten zijn en er is ook duidelijk te zien op welke winlijn de winst is behaald. De speler zal dan ook geen enkel probleem hebben om het spel te begrijpen.

Begin zelf gratis met het bouwen

BuilderWe nodigen je graag uit om zelf te ervaren hoe leuk het is om je eigen kasteel te bouwen. Dit kun je doen door het spel op deze pagina gratis te gaan spelen. Kies je voor gratis spelen dan speel je voor virtueel geld en dan zijn er geen echte winsten te behalen. Wel is het dan zo dat je een goede indruk van dit spel krijgt en dat je zo ook meteen weet of het spel iets voor je is. Wil je dan wel echte winsten behalen dan kun je op elk gewenst moment de keuze maken een storting te plaatsen. Je speelt dan voor echt geld met kans op echte winsten.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016