Bullseye

BullseyeHet spelen van Bullseye is leuk. Het is een spannend spel, maar je kunt er ook enorm veel geld mee winnen. Het zou zomaar kunnen zijn dat als je een paar spins aan dit slot geeft dan je dan vele duizenden euro’s weet te winnen. Zo moet een gokkast ook zijn. Je wilt dat vanaf het eerste moment de spanning er is en dat je dan helemaal op gaat in het spel. Dit is een videoslot wat helemaal draait om het spelen van spellen en dat is dan bijvoorbeeld darts. Je ziet niet alleen de pijlen van het dartspel op de wielen staan maar er zijn ook drinkbekers te zien en er zijn verschillende prijzen te zien. Dit zijn dan bijvoorbeeld auto’s en boten.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Makkelijk om te leren

Ben je een beginnende speler dan is dit geen enkel probleem want dit is een spel wat erg makkelijk is om te leren. Al na een aantal spins zal je het spel onder de knie hebben. Mocht er toch nog iets niet duidelijk zijn dan kun je een duidelijke uitleg vinden en hierin staat dan onder Stierandere vermeld wat de waarde is van de symbolen op de wielen. Er zijn vijf wielen waar op te spelen is en deze wielen die hebben dan drie rijen. Verder zijn er maar liefst 243 verschillende manieren om te winnen. Als je dan ook gaat spelen dan zal het nooit lang duren voor je de eerste winst hebt behaald. Je zult kunnen begrijpen dat het onmogelijk is om te laten zien welke 243 manier er zijn om te winnen. Daarom wordt er bij het behalen van een winst meteen getoond op welke winlijn dit is geweest en je ziet dan ook direct hoeveel winst je hebt behaald. Er is zelfs een speciaal vlak waar de winsten in bij worden gehouden.

Maak kans op gratis spins

Dit spel biedt je niet alleen de kans op leuke winsten maar er is ook de mogelijkheid om gratis spins te winnen. Er is zelfs een speciaal bonus spel waar je deze spins kunt winnen. Het gebruiken van de gratis spins geven je de kans om langer door te spelen. Hierdoor maak je dan ook automatisch weer meer kans om een leuke winst te behalen. Dit is dan ook een spel wat genoeg mogelijkheden biedt om je lange tijd bezig te houden.

Stort jezelf in het spel

ScreenshotBen je nu benieuwd hoe het spel speelt maar wil je liever niet meteen geld storten dan is dit mogelijk. Je hebt het misschien al wel gezien en op deze pagina heb je de mogelijkheid om het spel gratis te proberen. Je zal dan al snel tot de conclusie komen dat dit een zeer leuk spel is om te spelen. Tijdens het gratis spelen is het niet mogelijk om echte winsten te behalen. Wil je dit wel dan kun je voor echt geld spelen. Wanneer je dit gaat doen dan maak jij ook kans op de indrukwekkende geldbedragen. Dit kunnen zomaar duizenden euro’s zijn.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016