Basketball Star

Basketball StarBasketbal Star is een van de vele nieuwe slots die Microgaming heeft uitgegeven. Het spel heeft een bekend thema, want het lijkt op de al eerder uitgegeven spellen van Microgaming; Football Star, Cricket Star en Rugby Star. Het spel heeft hetzelfde format en visuele stijl als deze twee slots. Het is een 5 rollen videoslot en heeft 243 manier om te winnen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

De symbolen in Basketball Star

RoodTijdens het openen van dit sportieve Microgaming videoslot zal je worden begroet met een grote gebrul van een menigte. Dit geluid blijf je horen gedurende het hele spel. Alle symbolen van het spel zijn geïnspireerd op het spel basketbal zoals basketbal spelers, een wedstrijdbal, energy drinks, basketbal schoenen, een medaille, basketballers, een klein basketbalveld, het logo van het spel en nog veel meer.

Bonus features

Free spinsMicrogaming staat bekend om het vele bonusmateriaal en speciale symbolen. De wild in dit spel is hHet Basketball Star symbool. Dit wild symbool kan andere symbolen vervangen waardoor er winnende combinaties kunnen ontstaan. De wild symbolen kunnen gestapeld voorkomen op de rollen 3,4 en 5.

Het scattersymbool in dit spel is de basketbal. Dit symbool kan andere symbolen niet vervangen . Maar, je kan er wel gratis spins mee activeren. Als je 3 tot 5 scatters weet te draaien op de rollen, kan je gratis spins verdienen. Draai je;

  • Drie basketballen – 15 gratis spins
  • Vier basketballen – 20 gratis spins
  • Vijf basketballen – 25 gratis spins

Er zit ook een toenemende multiplier in dit spel waardoor het bedrag steeds groter kan worden wat je kunt winnen.

Rolling Reels

Dit spel kent ook de zogenaamde rolling Reels. Dit houdt in dat als je één winnende combinaties weet te draaien, de symbolen die voor winst zorgden weer verdwijnen nadat de prijs is uitbetaald. Er Screenshotverschijnen dan  nieuwe symbolen op de ook weer een winnende combinatie vormen, dan verdwijnen de symbolen weer en komen er weer nieuwe symbolen. Dit levert allemaal weer nieuwe mogelijkheden op winst op.

Wild Shot feature

Tijdens het draaien van de rollen kan er ineens een Wild Shot spel worden geactiveerd. Dit houdt in dat twee rollen helemaal met wilds vol komen te staan. En dit levert gegarandeerd winst op.

GeelConclusie

Basketbal Star is een leuk videoslot met een vrij eenvoudig maar stijlvolle thema. Ben je geïnteresseerd in sport en basketbal, dan is deze gokkast echt het proberen waard. De gokkast heeft veel kansen op grote winsten. Hierdoor is van tijd tot tijd best spanning te voelen. Microgaming heeft met recht wel een spel neergezet dat met hart en ziel is gemaakt. Dus, of je nu een basketbal fan bent of gewoon wilt genieten van het spelen van dit spel. Wacht niet langer en begin met het spelen van dit leuke videoslot.

 

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016