Tomb Raider II

Tomb Raider IIHet zal geen verrassing voor je zijn dat het videoslot Tomb Raider II over de gelijknamige film gaat. Van origine is dit een game en als je het spel al eens gespeeld hebt dan weet je hoe spannend deze is. Spannend dat is het videoslot zeker ook. Wanneer je deze speelt dan zal je steeds weer nieuwsgierig zijn naar wat er gaat gebeuren. Op de wielen zijn uiteraard afbeeldingen te zien van Lara Croft en je ziet haar in verschillende situaties en outfits. Daarnaast zijn op de wielen dan ook diverse letters en cijfers te zien. Het is dan bedoeling om met de letters en de cijfers de winnende combinaties te draaien. Wanneer je dit lukt dan zal je leuke winsten kunnen behalen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Gebruik de vermenigvuldiger

Lara croftDit is een spel waarbij een vermenigvuldiger aanwezig is. Het kan dan ook zomaar zijn om de winst vijfmaal te vermenigvuldigen. Het spelen dat doe je op vijf wielen en deze hebben drie rijen. In totaal zijn er dertig winlijnen waar op gespeeld kan worden. Doordat er veel winlijnen zijn zal de eerste winst snel gedraaid zijn. De winlijnen staan aan de zijkanten van het scherm. Als je op een nummer van de winlijn klikt dan zie je ook meteen hoe deze winlijn loopt. Ook als je een winnende combinatie draait dan zal je zien op welke winlijn dit is geweest daarbij zie je dan ook meteen hoeveel winst er is behaald. Het leuke aan dit spel dat zijn de animaties die er te zien zijn. Draai je een winst met een afbeelding dan zie je deze afbeelding echt tot leven komen. Je ziet Lara dan in actie. Na het draaien van de winst verdwijnen de afbeeldingen of de letters en de cijfers waar je een winst mee hebt gedraaid en daar komen dan gratis weer nieuwe symbolen voor in de plek. Op deze manier kun je makkelijk de winst gaan vergroten als deze dan ook weer een winst opleveren.

StadLaat de gratis spins je winst vergroten

Wat ook een goede manier is om de winst te vergroten dat is om van de gratis spins daarvoor te gebruiken. Deze krijg je als de scatters op de wielen ziet verschijnen en die zorgen ervoor dat je langer door kunt spelen. Heb je gratis spins gewonnen dan hoef je niets te doen en dan zullen de wielen vanzelf gaan draaien. Er wordt dan bijgehouden hoeveel winst er is behaald en aan het einde van de gratis spins zie je daarvan het totaal. Het zal je echt verbazen hoe snel de winst dan op kan lopen.

Hangende laraGratis en vrijblijvend het videoslot proberen

Tomb Raider II kun je gratis en vrijblijvend proberen en dit doe je dan door met virtueel geld te spelen. Het is dan zo dat er geen echte winsten kunnen worden behaald maar op deze manier krijg je wel een goed beeld van het spel. Het is dan op ieder moment mogelijk om voor echt geld te gaan spelen en op echte winsten kans te maken.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016