River of Riches

River of RichesHet River of Riches videoslot is een spel van Microgaming. Het is een spel wat erg mooi gemaakt is en wat draait om het oude Egypte. Op de wielen zie je afbeeldingen die daarmee te maken hebben zoals een piramide. Daarbij zijn er op de wielen ook letters en cijfers te zien. Het is dan de bedoeling om met de letters en de cijfers en met de afbeeldingen winnende combinaties te draaien. Als dit lukt dan zijn er mooie geldbedragen te winnen. Naast dat dit een spel is dat erg winstgevend kan zijn is het ook een spel dat erg spannend is. Speel je graag op een online gokkast dan zal dit spel je zeker niet teleurstellen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Het ontwerp van het spel

Wat je meteen op zal vallen dat is het ontwerp van het spel. Deze is apart en de knoppen die zijn zo gemaakt dat ze helemaal opgaan in het ontwerp van het spel. In totaal zijn er vijf wielen waar op te spelen is. Deze vijf wielen hebben dan weer drie rijen. Er zijn in totaal vijfentwintig winlijnen waar op te spelen is en dit betekent dat het nooit lang zal duren voor je een leuke winst hebt weten te behalen. Wanneer je een winnende combinatie draait dan zie je meteen op Sfinxwelke winlijn dit is geweest. Er wordt dan ook meteen getoond hoeveel winst je hebt behaald. Behaal je een winst dan zie je ook veel vuur op het slot van River of Riches zien verschijnen en dit maakt het dat het echt spectaculair is. Er is bij dit spel al voor een lage inzet te spelen en het is ook mogelijk om voor een hoge inzet te spelen. Uiteraard is het zo dat des te hoger je inzet is en op des te meer winlijnen je speelt dat winsten dan ook groter zullen zijn.

River Riches is duidelijk en makkelijk te leren

ScarabeeRiver of Riches een spel wat overzichtelijk is en dat maakt het ook makkelijk en leuk om te spelen. Na een aantal spins zal je al helemaal door hebben hoe dit spel gespeeld dient te worden. Mocht het zo zijn dat er dan nog iets onduidelijk is dan kun je ook bij de hulpfunctie kijken en dan weet je meteen hoe het spel werkt. Ook zie je dan hoeveel de afbeeldingen en de letters en de cijfers waard zijn. Dan zie je dus ook meteen dat er indrukwekkende winsten te behalen zijn.

AnchZelf het spel ervaren

Dit is een spel wat je echt zelf moet ervaren om erachter te komen hoe leuk het is. Het is dan ook mogelijk om het spel gratis op deze pagina te spelen. Het spelen dat wordt dan gedaan voor het plezier en dat houdt in dat er geen echte winsten zijn te behalen. Wel heb je op deze manier de mogelijkheid om het spel goed te leren kennen voor je met echt geld aan de slag gaat. Is het moment daar gekomen dat je met echt geld gaat spelen dan zijn er ook zeer fraaie winsten te behalen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016