Mayan Princess

Mayan PrincessDe online gokkast van Mayan Princess draait om een verloren beschaving. Je wordt dus mee teruggenomen in de tijd. De afbeeldingen die op te wielen zijn die hebben ook met deze beschaving te maken. De prinses zelf is te zien maar er zijn ook andere figuren te zien. Daarnaast staan er diverse beesten op de wielen en dit is dan bijvoorbeeld de tijger en de krokodil. Verder zie je het logo van het spel ook op de wielen staan. Dit logo zul je ook graag in een winnende combinatie betrekken. De afbeeldingen die zijn erg mooi gemaakt en je ziet aan alles dat dit een slot is waar veel aandacht aan is besteedt. We mogen het videoslot dan ook wel een lust voor het oog noemen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Het slot is makkelijk te leren

MaisDit is een slot van Microgaming wat makkelijk te leren is en waar je lange tijd met plezier op zal spelen. er zijn bij dit spel vijf wielen en deze wielen die hebben drie rijen. Dat het niet lang zal duren voor je de eerste winst hebt behaald dat blijkt wel uit het aantal winlijnen. Er zijn er maar liefst twintig. Deze lijnen die zie je aan de zijkanten van het spel staan. Klik je hierop dan zie je meteen hoe de winlijnen lopen. Draai je een winnende combinatie dan zie je ook meteen op welke winlijn dit is geweest en er is dan ook een speciaal vlak wat de winst bijhoudt. Wat dan ook leuk is om te zien dat zijn de animaties. Bij iedere afbeelding hoort een animatie en deze zie je als er een winst mee wordt behaald. In het begin zal je dan ook erg benieuwd zijn naar welke animaties er allemaal gaan volgen. Wil je weten wat een bepaalde afbeelding waard is dan kun je een schema bekijken waar alle afbeeldingen met de daarbij behorende waarden kunt bekijken.

Mayan guyDe bonus bij dit spel

Het spelen van dit spel is al leuk maar er is ook nog eens een leuke bonus. Dit zijn de gratis spins die je bij dit spel kunt verdienen. Deze gratis spins die zorgen er dan voor dat je langer door kunt gaan spelen en dat je dan een hogere winst kunt behalen. De makers van het spel hebben er ook alles aan gedaan om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Wil je bijvoorbeeld de maximale inzet plaatsen dan is dit met een simpele druk op de muis mogelijk.

KrokodilLaat je verbazen door dit slot

Dit is een slot wat je echt zal verbazen en als jij wilt ervaren hoe leuk dit spel is dan nodigen wij je graag uit om het spel eens gratis te spelen. Dit kun je doen met virtueel geld en dat is op deze pagina mogelijk. Wanneer je met gratis geld speelt dan zijn er geen echte winsten te behalen maar dan krijg je wel een goede indruk van hoe het spel werkt. Misschien ben jij dan wel de volgende speler die met deze gokkast een leuk geldbedrag weet te winnen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016