Battlestar Galactica

Battlestar GalacticaHet slot van Battlestar Galactica is gebaseerd op de populaire televisieserie. Wanneer je een liefhebber van de serie bent dan zal jij ook lang kunnen vermaken met dit spel. Het zal een feest der herkenning zijn want de hoofdrolspelers uit de serie die zie je terug op de wielen. Dit zijn dan de echte foto’s en je zal dan ook hopen dat je snel een winnende combinatie draait met je favoriete karakter. Naast de foto’s van de hoofdrolspelers van de serie zijn er ook verschillende letters en cijfers op de wielen te zien. Het is dan aan jou om met de foto’s en de verschillende letters en cijfers de winnende combinaties te gaan draaien.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Verbaas je over mogelijkheden

KarakterHet slot van Battlestar Galactica heeft veel mogelijkheden om een winst te behalen. Het draaien van de winnende combinaties dat doe je op vijf wielen en deze hebben dan drie rijen. Een groot voordeel aan dit spel is dat er maar liefst 243 verschillende mogelijkheden om een winst te behalen. Doordat er zoveel winlijnen zijn zal je deze niet allemaal kunnen zien staan. Draai je echter een winnende combinatie dan zie je wel meteen op welke winlijn dit is geweest en er wordt dan ook direct getoond welke winst je hebt behaald. Wil je weten wat de bepaalde foto’s of letters of cijfers waard zijn dan kun je een tabel bekijken. Je weet dan meteen met welke spelers uit de serie jij het liefste de winnende combinaties zal draaien. Draai je een winnende combinatie met een speler uit de serie dan zal je zien dat deze persoon echt tot leven komt en dan zie je ook een stukje uit de serie. Dit zal ook weer voor herkenning zorgen. De fans van deze televisieserie dan moeten dit spel dan ook echt gespeeld hebben.

Gratis spins gebruiken

VrouwHet is mogelijk om gratis spins te verdienen bij dit spel en met deze gratis spins kun je dan je winst gaan vergroten. De gratis spins die haal je door een bepaalde winnende combinatie te draaien. Na het halen van de gratis spins zal je deze ook direct gebruiken. Je speelt dan gratis verder en je zal merken dat je tijdens de gratis spins ook leuke bedragen kunt winnen. Dit is dan ook een zeer leuke feature die je graag zal gebruiken. Aan het einde van de gratis spins zal je zien hoeveel je exacte winst is geweest.

De spanning van Battlestar Galactica is niet te evenaren

De serie die was spannend maar dat geldt ook voor het videoslot van Battlestar GalaScreenshotctica. Hier zal je veel plezier aan beleven en je zal er alles vinden wat je in een online gokkast zoekt. Het leuke is dan ook nog eens dat dit een spel is wat je gratis op deze pagina kunt spelen. Helaas zijn er tijdens het gratis spelen geen echte winsten te behalen. Wel krijg je zo een goede indruk van hoe leuk het spel speelt. Ben je overtuigd van de kwaliteiten van het spel dan kun je op elk gewenst moment ook voor echt geld spelen en zo proberen een leuk geldbedrag te winnen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016