Playboy

PlayboyWe hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen waar het videoslot van Playboy over gaat. We hebben allemaal van dit blad gehoord en het spel is dan ook een afgeleide van het blad. Het zal je niet verbazen dat op de wielen mooie vrouwen te zien zijn. Dit zijn dan wel getekende vrouwen die gewoon gekleed zijn. Daarbij zijn er ook letters en cijfers op de wielen te zien. Naast deze letters en cijfers zijn ook luxe artikelen te zien zoals een mooi horloge of een drankje. Het is dan de bedoeling om met deze symbolen winsten te gaan behalen. Lukt je dit dan kun je een mooie winst met dit slot behalen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Playboy staat voor spanning en rijkdom

Als we kijken naar de mogelijkheden van het videoslot van Playboy dan zien we dat er vijf wielen zijn. Deze wielen hebben dan weer drie wielen. Dat je nooit lang hoeft te wachten komt door de 243 winlijnen die er zijn. Weet je een winnende combinatie te draaien dan spat de sensatie echt van het scherm want je ziet de dames tot leven komen en ook wordt er op een leuke manier getoond welke winst je hebt behaald. Bij het draaien van een winnende Blondcombinatie kun je ook meteen zien op welke winlijn dit is geweest. Om dit spel te spelen hoef je geen abonnee van het blad te zijn en hoef je ook geen liefhebber van vrouwelijk schoon te zijn. Ook als je gewoon een leuk en spannend spel wilt spelen dan is dit een geschikt spel. Wanneer je nieuw bent met het spelen op de online slots dan is het goed om te weten dat er hier ook een duidelijk overzicht te vinden is met wat de waarden van de verschillende afbeeldingen zijn.

Gebruik maken van de wilds

StrandWat leuk is aan het slot van Playboy dat zijn de mogelijkheden om extra winsten te behalen. Dit kan bijvoorbeeld door van de bonus te profiteren. De bonus die bestaat uit gratis spins. Deze gratis spins die zorgen ervoor dat je langer door kunt spelen. Het leuke is dat je zelf kunt kiezen hoeveel gratis spins je wilt krijgen. Des te minder gratis spins je kiest des te hoger de winst zal zijn als je tijdens de gratis spins wel een winst weet te behalen. Verder kent het spel ook wilds. Dit zijn symbolen die de plek van ieder andere afbeelding in kan nemen waardoor het makkelijker wordt om winnende combinaties te draaien.

Ervaar hoe fijn het videoslot Playboy speelt

MagazineHet is nu mogelijk om zelf te ervaren hoe Playboy speelt zonder dat je een storting hoeft te doen. Dit kun je doen door het spel gratis te spelen. Hiermee kun je dan geen echte winsten behalen maar dit zorgt er wel voor dat jij een goed beeld van het spel krijgt. Wanneer je dan klaar bent om een echte winst te behalen dan kun je een storting plaatsen en voor echt geld gaan spelen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016