Terminator 2

Terminator 2Als wij Terminator zeggen dan zal jij meteen aan de film denken en niet aan een videoslot. Toch is er een leuk slot van de film gemaakt en deze is gebaseerd op Terminator 2. Het is een spel wat echt ongelooflijk mooi gemaakt is en wat door de spanning lange tijd te spelen is. Natuurlijk mag de hoofdrolspeler de terminator niet ontbreken op de wielen en die is dan ook te zien. Toch zijn ook de andere hoofdrolspelers zoals Sarah Conner te zien en zie je ook de vijanden van de film. Daarnaast zijn er afbeeldingen van kaarten op de wielen te zien zoals klaveren en harten. Het is dan de bedoeling om hiermee de winnende combinaties te draaien.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Terminator 2 heeft de spanning van de film

De kracht van dit spel ligt vooral aan de herkenning van de film. Draai je een winnende combinatie met bijvoorbeeld Sarah Conner dan zie je haar in een scene uit de film. Dit is erg leuk en telkens als je een nieuwe winnende combinatie draait dan ben je weer nieuwsgierig naar wat er gaat gebeuren. De winnende combinaties die kun je draaien op vijf wielen en deze hebben drie rijen. Er zijn veel winlijnen waar je gebruik van kunt maken. In totaal zijn er 243 en het zal dan ook nooit lang duren voor je de eerste winst hebt behaald. Draai je een winnende combinatie Arnolddan zie je niet alleen op welke winlijn dit is geweest maar dan wordt er ook meteen getoond hoeveel winst je hebt weten te behalen. Wil je makkelijk spelen dan kun je er voor kiezen op automatisch te spelen. Wanneer je dit doet dan kies je een inzet per spin en geef je aan hoeveel spellen je automatisch wilt spelen. Je hoeft dan niets meer te doen en je kunt kijken of je dan een leuke winst behaald.

Op een makkelijke manier de winst vergroten

Dat Terminator 2 er leuk uitziet is mooi meegenomen maar jij zal ook een leuke winst behalen. De kans daarop wordt groter als je gebruik gaat maken van de gratis spins. Deze kun je verdienen door een bepaalde winnende combinatie te draaien. Deze gratis spins die laten je dan langer doorspelen en op deze wijze kan de winst dan nog Vrouwverder vergroot worden. De winnende combinatie die draai je met de scatters en als je deze draait dan zal je ook weer een zeer leuke winnende combinatie te zien krijgen.

Een spel wat je gespeeld moet hebben

Terminator 2 is een gokkast die je gespeeld moet hebben en dit is dan niet alleen als je een fan van de film bent. Je wordt als het ware meegesleurd in het spel en dat maakt het zo leuk om dit spel te spelen. De beelden uit de film die laten je alles nog eens opnieuw ervaren. Deze pagina geeft je de mogelijkheid om het spel gratis te proberen. Het is dan niet mogelijk om echte winsten te behalen maar op deze manier weet je wel waarom wij zo enthousiast zijn. Wil je dan graag echte winsten behalen dan kun je ook op ieder moment voor echt geld gaan spelen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016