Hound Hotel

Hound HotelHet spelen van Hound Hotel dat zal je veel plezier bezorgen. Het is een spel wat met veel zorg is gemaakt en dat merk je aan alles. Het spel dat draait om honden en er zijn dan vanzelfsprekend ook veel honden op de wielen te zien. Zoals de naam al aangeeft draait het om een hotel. De honden die je ziet die werken in het hotel maar er zijn ook honden te zien die gast zijn. Het is mooi gemaakt en het is een spel waar ook veel humor in zit. Dit zie je vooral aan de afbeeldingen van de honden. Naast de honden zijn er verschillende letters en cijfers waar je winnende combinaties mee kunt draaien.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Het spel en de mogelijkheden

Dit is een spel met veel mogelijkheden. Er zijn vijf wielen en deze wielen die hebben dan weer drie rijen. Hiermee dien je dan de winnende combinaties te draaien en daarvoor zijn er dan vijfentwintig winlijnen beschikbaar. Doordat er zoveel winlijnen zijn zal het nooit lang duren voor je de eerste winst hebt behaald. Wanneer je een winst behaald dan zie je meteen op welke winlijn dit is geweest en ook meteen wordt getoond wat de winst is. Dit wordt dan ook nog eens Geelkeurig bijgehouden. Het spel is dan ook duidelijk en het is ook een spel wat makkelijk te leren is. Al binnen een paar minuten zal je doorhebben hoe je moet gaan spelen. Het is bij dit spel dan ook een combinatie wat het zo leuk maakt om het spel te spelen. Het ziet er leuk uit en is dus leuk om naar te kijken. Verder is het dan ook een spel wat makkelijk speelt en wat voor een fijne spanning zorgt. Deze combinatie zorgt ervoor dat jij ook veel plezier zal beleven tijdens het spelen.

Probeer het spel gratis

ScreenshotHet spel kun je gratis proberen en dat kun je op deze pagina doen. Het spelen dat gebeurt dan met virtueel geld en dat betekent dan dat er geen echte winsten te behalen zijn. Toch kun je op deze manier wel een goede indruk van het spel krijgen en weet je meteen of dit een spel is wat jij graag wilt spelen. Vind je het dan een leuk spel om te spelen dan heb je ook op ieder moment de mogelijkheid om voor echt geld te gaan spelen. Misschien weet je dan wel een zeer fraaie winst te behalen.

Er is eindeloos speelplezier

Pijp rokende hondDit spel zal je eindeloos speelplezier bezorgen. Dit komt ook omdat er een bonus spel is waar je gebruik kunt maken van gratis spins. Met deze gratis spins kun je dan je winsten weer verder gaan verhogen. Daarbij is het ook leuk om te zien met welke afbeeldingen je allemaal de winnende combinaties kunt gaan behalen. Door het spel gratis te spelen krijg je een goede indruk van het spel en weet je meteen hoe het spel werkt. Je zal nog regelmatig het online casino bezoeken om dat het Hound Hotel weer te gaan spelen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016