Kitty Cabana

Kitty CabanaHet Kitty Cabana slot is gemaakt door Microgaming. Dit is een fabrikant die erom bekend staat dat er kwalitatieve slots worden gemaakt. Het is een gokkast wat draait om dieren en dit zijn dan dieren waar je eerst raar naar zal kijken. De dieren zijn mooi gemaakt en je ziet katten in verschillende situaties. Dit is dan een kat die op het strand ligt maar er zijn ook katten die een bartender zijn. De afbeeldingen daar is veel aandacht aan besteedt en je zal dan ook het grafische gedeelte kunnen waarderen. Je ziet aan alles dat dit een spel is waar door de makers enorm veel aandacht aan is besteedt.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

De kenmerken van het spel

Hot tubDit is een spel met leuke mogelijkheden. Het spel heeft vijf wielen en in totaal zijn er drie rijen. Er zijn dan vijfentwintig winlijnen waar je gebruik van kunt maken. Dit houdt in dat het nooit lang zal duren voor je de eerste winst hebt behaald. Naast de katten zie je ook verschillende cijfers en letters op de wielen staan en met deze cijfers en letters en afbeeldingen dien je dan winnende combinaties te draaien. Wanneer je dit lukt zijn er mooie winsten te behalen. Het is een spel wat er niet alleen erg mooi uitziet maar ook aan het gemak is gedacht. Het is dan ook mogelijk om automatisch te spelen. Wanneer je dit doet dan geef je aan hoeveel spellen je wilt gaan spelen en verder laat je dan weten wat de inzet per spel is. Je hoeft dan alleen maar toe te kijken of je dan een leuke winst weet te behalen. Mocht het toch zo zijn dan je na een aantal spellen een aanpassing wilt maken dan is dit gewoon mogelijk. Er is dus veel aangedaan om het de speler zo makkelijk mogelijk te maken.

De gratis spins

ScreenshotDit is een spel waar je gratis spins kunt winnen. Dit is makkelijk want door de gratis spins kun je dan langer doorspelen of kun je hogere inzetten plaatsen. Je zal dan ook blij zijn om deze gratis spins te krijgen. De winsten die kunnen dan ook flink oplopen als je gratis spins hebt waar je mee kunt draaien. Het is dan ook een spel met veel mogelijkheden en je zal dan ook vanaf de eerste spin veel plezier beleven aan het spel. Het is ook niet voor niets dat veel Nederlandse spelers dit spel spelen.

Gratis het spel proberen

CocktailWe kunnen lang door schrijven over de vele mogelijkheden van het spel maar het is beter om zelf het spel te proberen. Dit kan gratis en dit kun je dan op deze pagina doen. Je krijgt dan al snel zelf een goede indruk van hoe leuk het spel is en hoe makkelijk het is om deze te spelen. Het spelen dat doe je dan voor virtueel geld en dat houdt in dat er geen echte winsten te behalen zijn. Wel kun je op deze manier een goede indruk van het spel krijgen en zien of het een spel is waar jij veel plezier aan zult beleven.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016