Game of Thrones

Game of ThronesAls we zeggen dat deze gokkast over Game of Thrones gaat dan zul je niet eerst door hoeven te lezen. Iedereen zal weten weten waar deze online gokkast over gaat. De televisieserie die is razend populair over de hele wereld. Het is dan ook leuk dat er nu ook op een videoslot te spelen die gebaseerd is op de serie. Als je fan bent van de serie dan zullen de afbeeldingen op de wielen je bekend voorkomen. Het zijn namelijk de symbolen van de verschillende families. Daarnaast zie je ook onder andere de ijzeren troon en zijn er verschillende cijfers en letters op de wielen te zien. Zelfs als je het spel voor het eerst speelt dan zal het je allemaal bekend voorkomen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Game of Thrones is uitgebreid en leuk

StarkHet slot van Game of Thrones is makkelijk te leren. Ook als je nog niet veel ervaring hebt met het spelen op een slot dan is dat geen probleem. Na een paar spins zal je al doorhebben hoe het spel werkt en zal je het spel makkelijk kunnen spelen. Wil je weten wat de verschillende symbolen op de wielen waard zijn dan is er een duidelijk overzicht beschikbaar waar je dit op kunt ziet. Het spel heeft vijf wielen en deze hebben dan weer drie wielen. In totaal zijn er maar liefst 243 winlijnen waar de winsten op gedraaid kunnen worden. Dit zijn er dus behoorlijk wat en het zal dan ook niet lang duren voor je de eerste winst hebt behaald. Na het draaien van een winnende combinatie krijg je meteen te zien op welke winlijn dit is geweest. Ook wordt er dan direct getoond hoeveel winst je hebt behaald. Het is dan ook een erg duidelijk spel. Wat ook een voordeel van het spel is dat is dat het mogelijk is om automatisch te spelen zodat je niet steeds zelf een spin aan de kast hoeft te geven.

De scatters in het spel

Iron throneDit slot heeft scatters en dit is de afbeelding van de ijzeren troon. Met deze scatters kun je gratis spins verdienen. Deze gratis spins die zorgen er dan voor dat je langer door kunt spelen en zo maak je dan weer een grotere kans om een mooiere winst te behalen. Daarbij is het ook mogelijk om een extra gokje te behalen als je een winst hebt behaald. Het is dan mogelijk om kop of munt te kiezen en als je dit goed hebt dan verdubbeld je winst. Heb je dit fout dan ben je echter alle winst kwijt.

LannisterZelf het spel spelen

Wanneer je zelf graag Game of Thrones wilt spelen maar je wilt niet meteen een storting doen dan is dit mogelijk. Op deze pagina heb je de mogelijkheid om dit spel gratis te spelen. Wanneer je dit doet dan krijg je meteen een goede indruk van het spel en dat ervaar je ook zelf hoe leuk dit spel is. Je weet waarschijnlijk wel hoe leuk de serie is maar als je dit slot gaat spelen dan weet je ook meteen hoe leuk en spannend dit kan zijn. Game of Thrones zal je dan ook eerst niet meer loslaten.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016