Hitman

HitmanHet videoslot Hitman van Microgaming is gebaseerd op de gelijknamige game en op de film die daarop volgde. De game en de film die waren spannend en dat geldt ook zeker voor dit slot. Toch is het geen probleem als je game niet gespeeld hebt of als je de film niet gezien hebt. Ook dan zal je zonder problemen het spel kunnen spelen. De afbeeldingen die op de wielen te zien zijn die hebben te maken met het spel. Uiteraard is Hitman zelf te zien maar er zijn ook diverse wapens en hulpmiddelen te zien. Ben je een fan van de game of de film dan is het spel echt een must om te spelen. Je zult met veel plezier dit spel spelen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

De eigenschappen van het spel

18 ratedDit is een spel met vijf wielen en deze hebben drie rijen. Deze gokkast zal je niet lang laten wachten want er zijn vijfentwintig winlijnen waar je gebruik van kunt maken. Klik je aan de zijkant van het scherm dan zie je meteen hoe een winlijn loopt. Ook als er een winnende combinatie is gedraaid dan is meteen te zien op welke winlijn dit is geweest en dan zie je ook meteen hoeveel winst er is behaald. Het is vooral de sfeer van het spel wat jou als speler zal bevallen. Als je al een beetje bekend bent met de spanning van deze franchise dan weet je dat je heel wat te wachten staat. Het is ook een spel met veel verrassingen. Als je een winnende combinatie draait dan zie je een leuke animatie. Dit kan dan de hoofdrolspeler zijn die een spannende missie uitvoert. Dit maakt het dat je vooral in het begin steeds weer nieuwsgierig bent naar wat er gebeurt als je een winst weet te behalen.

SniperGratis spins om de winst te verhogen

Het spel kent gratis spins en deze krijg je als je de scatters op de wielen laat verschijnen. Des te meer scatters je draait des te meer spins je gratis zal krijgen. De gratis spins die kun je meteen gebruiken en er wordt dan ook bijgehouden hoeveel winst je daarmee haalt. Je zal zeer blij zijn om deze spins te gebruiken aangezien je met de gratis spins veel extra winst kunt behalen. Dit is ook weer een aspect van het spel wat het erg spannend maakt. Er zijn dus mogelijkheden om de winst makkelijker te kunnen verhogen.

GarotteGratis het spel zelf proberen

Wil jij de spanning ervaren die dit spel te bieden heeft dan kan dit door het spel gratis op deze pagina te spelen. Tijdens het gratis spelen zijn er dan geen echte winsten te behalen maar je krijgt wel een goede indruk van de mogelijkheden van de gokkast. Wil je wel graag op echte winsten kans maken dan is dit op ieder moment door voor echt geld te gaan spelen. Het enige wat je dan hoeft te plaatsen is een storting en jij zal ook kans gaan maken op de fraaie winsten die dit spel te bieden heeft.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016