Cricket Star

Cricket StarCricket is een sport die nog niet zo populair is in ons land. Toch zijn er wereldwijd wel veel spelers die deze sport beoefenen. Het slot Cricket Star gaat over deze sport. Ook als je zelf geen cricket speelt of zelfs de regels van de sport niet kent dan zal je veel plezier ervaren aan het spelen van dit spel. Dit komt omdat het spel erg mooi gemaakt is en omdat deze veel mogelijkheden heeft. Het zal je niet verbazen dat er op de wielen afbeeldingen van de sport te zien zijn. Ook is het logo van het spel op de wielen te vinden. Dit is een slot wat ervoor kan zorgen dat je een zeer leuke winst kunt behalen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Cricket Star is makkelijk om op te spelen

Dit videoslot is makkelijk om te leren. Er zijn vijf wielen en deze hebben dan weer drie rijen. Daarbij zijn er dan maar liefst 243 winlijnen waarop gespeeld kan worden. Als je een spin aan de gokkast geeft en je haalt een winst dan zie je direct op welke winlijn dit is geweest. Er wordt dan ook meteen getoond wat de winst is die je hebt behaald. Het leuke aan het draaien van een winnende combinatie dat is niet alleen de winst die je behaald. De afbeeldingen Vangenwaarmee je de winnende combinatie draait die komen dan echt tot leven. Dit maakt het dat je steeds weer benieuwd bent naar wat er gaat gebeuren. Ook leuk is het dat de afbeeldingen van de winnende combinatie verdwijnen en er een gratis respin komt waarbij de afbeeldingen worden vervangen. Misschien is er dan wel weer een leuke winst en op deze wijze kun je makkelijk de winst gaan vergroten. Om het de speler makkelijk te maken heb je ook de mogelijkheid om automatisch te spelen op Cricket Star. Je hoeft dan niets te doen en alleen maar te kijken of je een leuke winst behaald.

Probeer van de gratis spins gebruik te maken

We willen je aanraden om van de gratis spins gebruik te maken. Deze kun je krijgen als je de bal op de wielen ziet verschijnen en dit is het Scatter symbool. De gratis spins die geven je dan de mogelijkheid om langer door te spelen en op deze wijze kun je dan fraaiere winsten behalen. Dit in combinatie met de vele winlijnen maakt het dat je lange Fanstijd met veel plezier dit spel zal gaan spelen.

Bepaal zelf of het een spel voor jou is

Het beste kun je Cricket Star gaan spelen en op deze wijze dan bepalen of het ook een spel voor jou is. Het spelen dat kun je gratis doen en dan merk je al snel dat dit een zeer leuk spel is. Microgaming heeft ervoor gezorgd dat je zelfs van dit spel kunt genieten als je niet van cricket houdt. Het gratis spelen dat doe je voor je plezier en er zijn dan geen echte winsten te behalen. Toch zorgt dit er wel voor dat je dan een goede indruk van het spel krijgt.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016