Eagles Wings

Eagles WingsGa je het slot Eagles Wings van Microgaming spelen dan weet je dat je een spel gaat spelen wat je een lange tijd bezig zal houden. Het is een spel wat draait om een adelaar en alles wat daar mee te maken heeft. Het spel laat dan ook deze vogel op de wielen zien. Daarbij zijn ook kleine adelaars te zien die net uit het ei komen. Ook zijn er vissen te zien en is het logo van het spel op de wielen te zien. Naast de afbeeldingen zijn er dan nog diverse letters en cijfers. Met al deze symbolen die je dan de winnende combinaties te draaien. Weet je meerdere adelaars op een rij te krijgen dan kan dit je een mooie winst opleveren.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Het spelen van het spel

KuikenDit is een spel wat je makkelijk kunt leren en dat betekent dat dit ook een spel is wat geschikt is voor de beginnende spelers. Het spel kent vijf wielen en deze wielen die hebben dan weer drie rijen. De nummers van de winlijnen die staan aan de zijkant en dit zijn er in totaal vijfentwintig. Het zal dan ook nooit lang duren voor je de eerste winst hebt behaald. Het is ook mogelijk om op een cijfer van een winlijn te klikken en dan wordt er meteen getoond hoe de winlijnen lopen. Draai je een winnende combinatie dan wordt er een animatie getoond en dit is zeer leuk om te zien. Iedere afbeelding heeft weer zijn eigen animatie en dit maakt het dat het ook niet snel gaat vervelen. Bij het draaien van een winnende combinatie zie je ook meteen op welke winlijn dit is geweest en daarbij wordt er dan ook direct getoond welke winst er is gehaald. We mogen dan ook wel stellen dat dit een zeer duidelijke gokkast is.

ScreenshotDe extra features

Dit spel kent een mogelijkheid om gratis spins te verdienen. Dit kun je doen door een winnende combinatie met scatters symbolen te draaien. Des te meer van deze scatters symbolen je op de wielen ziet staan des te meer gratis spins je zal krijgen. De gratis spins die krijg je meteen en deze maken het dat je dan langer gratis door kunt spelen. Uiteraard maak je dan ook weer extra kans op een leuke winst. Tijdens het draaien van de gratis spins kunnen er mooie winsten behaald worden.

ArendGratis spelen

We kunnen ons voorstellen dat je graag het spel wilt proberen voor je een storting gaat doen. Het goede nieuws is dan ook dat dit mogelijk is op deze pagina. Wel is het zo dat als je gratis gaat spelen dat je dit dan voor virtueel geld doet en dat er dan geen echte winsten behaald kunnen worden. Op deze manier krijg je dan een goede kijk op het videoslot Eagles Wings. Vind jij het ook een leuk spel en wil je graag voor echte winsten spelen dan is het op ieder moment mogelijk om voor echt geld te spelen. Dan zal je ook de spanning voelen die bij het spelen voor echt geld hoort.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016