Rugby Star

Rugby StarGokkasten over sporten zijn erg populair. Zo deze gokautomaat van Microgaming ook – dit spel is een absolute must voor alle rugby fans die houden van speelautomaten. Zelfs als je geen grote sportfan bent, zal deze videoslot je een groot genoegen en plezier geven. En daarbij ook niet te vergeten dat er ook nog eens kansen zijn om grote winsten te halen met dit spel.

Met een schitterende achtergrond en gedeeltelijk geanimeerde graphics, is dit een prachtig videoslot. Ook de geluiden passen perfect in het concept. Je hoort het publiek juichen op de tribunes.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Geen winlijnen bij Rugby star

Dit online videoslot heeft geen winlijnen, maar biedt met 5 rollen wel 243 verschillende kansen om te winnen.

De inzet

BlauwBij deze Rugby Star gokkast van Microgaming kan je zelf bepalen hoeveel geld je wilt inzetten. Dit kan je al doen vanaf 1 eurocent tot 50 cent. De winstlijnen zijn helaas niet in te stellen. Deze inzetmogelijkheden zorgen er voor dat deze gokkast is te spelen voor beginnende gokkastspelers, als ook voor high rollers.

De symbolen

Alle symbolen van deze gokkast verwijzen naar Rugby en bestaan uit schoenen, rugbystadion, trofee, helm, verschillende spelers en de rugbybal.

StadionHet scattersymbool

De scatter in dit spel is de rugbybal. Dit is de sleutel om gratis spins te verdienen met een multiplier die tot een tienvoudige kan verhogen en daardoor een aardige winst kan opleveren.

Bonusronde

Als je  3, 4 of 5 scatters weet te draaien op je scherm, dan zal er een gratis spins bonusronde worden geactiveerd, waarbij je 15, 20 of zelfs 25 gratis spins kunt verdienen. Tijdens deze gratis draaien, wordt de Rolling Reels feature ook actief. Hierdoor kan je winst sterk worden verhoogt tot zelfs een 10x multiplier.

Wilds

ScreenshotHet spel kent twee verschillende soorten Wilds. Als eerste de gewone wilds in de vorm van het logo Rugby Star. Deze wilds kunnen willekeurig verschijnen op de rollen 2, 3 of 4 en kunnen andere symbolen vervangen  waardoor er winnende combinaties kunnen ontstaan. Daarnaast kan er een Stacked Wild voorkomen op rij 3, 4 en 5.  Dit zijn gestapelde Rugby Star logo’s die alle symbolen in een hele rij verwijderen en laten vervangen door een wild waardoor dit veel winst kan opleveren.

Rolling Reel functie

Deze gokkast heeft ook nog de extra rolling Reel functie. Winnende symbolen verdwijnen en worden vervangen door anderen symbolen, waardoor je nog meer kans maakt op meer winst.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016