Jurassic Park

Jurassic ParkDinosaurussen ze zijn er lange tijd niet meer maar door de huidige techniek kun je er toch nog van genieten. Bij de dinosaurussen denk je waarschijnlijk meteen aan Jurassic Park en daar gaat dit spel ook over. Ook jij zal vast wel eens een film in deze serie hebben gezien en de figuren op de wielen die zullen je dan ook wel bekend voorkomen. We zien niet alleen de indrukwekkende dieren op de wielen maar ook de hoofdrolspelers uit de film. Het is dan ook een feest der herkenning. Het is dan ook nog eens zo dat het spel niet alleen leuk is om te zien maar dat dit ook erg spannend is om te spelen. Dit is dan ook een spel wat je echt eens geprobeerd moet hebben.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Het spel en de vele mogelijkheden

T rexDit is een spel met leuke mogelijkheden. Het slot van Jurassic Park dat heeft vijf wielen en er zijn drie rijen. In totaal zijn er 243 manieren om een winst te behalen. Dit geeft al aan dat het niet erg lang zal duren voor je de eerste winst hebt behaald. Draai je een winst dan zie je meteen op welke winlijn dit is geweest en dan wordt er ook direct getoond hoeveel je hebt gewonnen. Wil je graag weten wat de waarde van een bepaalde afbeelding is dan is hier een overzicht van beschikbaar. Als je deze bekeken hebt dan weet je meteen welke afbeeldingen jij het liefste op de wielen zal zien verschijnen. Draai je de T-Rex dan zal je helemaal blij worden want deze kan het hele spel overnemen en ervoor zorgen dat je winst enorm omhoog kan maken. Toch kunnen ook de andere dinosaurussen je een fraaie winst bezorgen. Hoewel het enge beesten zijn zal je toch een glimlach krijgen op je gezicht als deze enge beesten ervoor zorgen dat je een flinke winst behaald.

RaptorJurassic Park en de leuke bonus

Deze gokkast heeft een bonus spel en dit spel kan je gratis spins opleveren. Wanneer je hier gebruik van maakt dan kun je langer doorspelen en dit geeft jou dan weer de mogelijkheid om een hogere winst behalen. Draai je een winnende combinatie dan komen de dinosaurussen ook echt tot leven en dit is erg mooi gemaakt. Je ziet aan alles dat er veel tijd is besteedt aan het maken van Het videoslot van Jurassic Park. Er is alles aan gedaan om het de speler zo makkelijk mogelijk te maken en deze een zo goed mogelijk ervaring te bieden.

Laat je verbazen door het spel

BarnsteenJurassic Park is een slot wat je echt zal verbazen en we willen je dan ook aanraden om het spel eens te spelen. Dit kan ook gratis en dit kan op deze pagina. Wanneer je gratis gaat spelen dan gebeurt dit met virtueel geld en helaas kun je dan geen echte winsten behalen. Wel is het zo dat je dan een goede indruk van het spel krijgt. Jij zal dan ook snel overtuigd zijn. Vervolgens kun je dan met echt geld gaan spelen en op deze wijze een leuke winst proberen te behalen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016