Scary Friends

Scary FriendsZoals de naam al aangeeft gaat het slot van Scary Friends over enge vrienden. Het zal je dan ook niet verbazen dat de afbeeldingen op de wielen niet de meest knappe figuren zijn. Toch zijn ze niet echt angstaanjagend te noemen. Het zijn figuren die mooi gemaakt zijn waar veel aandacht aan is besteedt. Naast het spel zie je ook een groot monster staan. Het monster komt vriendelijk over en zwaait af en toe naar je. Dit maakt het dat dit een spel is waar veel in gebeurt. Je zult je dus ook niet snel gaan vervelen. Naast het grote monster zie je dan ook nog kleine monsters die lijken op balletjes en die worden met liefde behandeld door het grote monster.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Scary Friends heeft angstaanjagende opties

Het spelen van Scary Friends is makkelijk en dit is ook een videoslot die geschikt is voor de beginnende spelers. Als we kijken naar de kenmerken van dit spel dan zien we dat er vijf wielen zijn en deze hebben dan weer drie rijen. Er zijn vijfentwintig winlijnen waar de winnende combinaties op gedraaid kunnen worden. Wordt er een winnende combinatie gedraaid dan zie je meteen op welke winlijn dit is geweest en dan wordt er ook getoond wat de winsten Monsterzijn die je behaald. De monsters die op de wielen getoond worden die komen tot leven als er winst behaald en dit is zeer leuk om te zien. Het leuke is ook dat het monster aan de zijkant van het spel ook reageert op wat er in het spel gebeurt. Het hele spel leeft en dit zorgt ervoor dat er een leuke sfeer is om te spelen. Het spel is dan ook nog eens makkelijk om te spelen en daarom is dit ook een spel wat favoriet bij veel spelers.

Het verhogen van de winst

Je speelt natuurlijk om te winnen. De winst die kun je verhogen door van de gratis spins gebruik te maken. Deze gratis spins die krijg je door de bonus symbolen op de wielen te laten verschijnen. De gratis spins die starten dan meteen en jij hoeft niets te doen. Het spel zal vanzelf verder spelen en je ziet dan ook de winst steeds verder stijgen. Het is dan ook spannend om te zien welke winst er aan het eind behaald is.  Er zijn dus mogelijkheden die ervoor zorgen dat je op een leuke manier de winst Screenshotkunt verhogen.

Zelf met de monsters spelen

Het is mogelijk om zelf met de monsters van Scary Friends te spelen en dit kun je ook gratis doen. Als je gratis gaat spelen dan zie je hoe leuk het spel is en dan krijg je ook een goede indruk van het spel. Wel is het zo dat er tijdens het gratis spelen geen echte winsten kunnen worden behaald. Ben je een tijdje aan het spelen en vind jij net als ons dat dit een erg leuk spel is dan heb je op ieder moment de kans om voor echte winsten te spelen. Vanaf dat moment maak jij dan ook kans op fraaie winsten.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016