Golden Era

Golden EraDat Microgaming zeer leuke videoslots maakt dat wist je waarschijnlijk wel. Ook het slot Golden Era is daar weer een voorbeeld van. Dit is een spel wat draait om de film en alle glamour die daarmee te maken heeft. Op de wielen zijn dan ook afbeeldingen te zien van bezoekers van de film van de acteurs en de actrices maar ook zie je de filmrollen, de camera’s en de fotografen. Zelfs hand afdrukken die je op de wall of fame ziet die zijn in dit spel op de afbeeldingen te zien. Deze zijn allemaal erg mooi gemaakt. Dit maakt het ook dat je graag naar het spel zal kijken en dit maakt het leuk om het slot te spelen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Golden Era laat je opgaan in het spel

Het spel heeft vijf wielen en er zijn drie rijen. In totaal zijn er vijftien winlijnen waar op te spelen is. Hiermee kun je dan ook leuke winsten behalen. Heb je een winnende combinatie gedraaid dan zie je meteen op welke winlijn dit is geweest en dan is ook de winst te zien. De winst die loopt dan op en je zal dan ook in spanning zitten te wachten wat het totaalbedrag zal worden. Het leuke is dat de afbeeldingen waarmee je de winnende combinatie hebt gedraaid echt tot leven komen. Telkens als je dan weer met een nieuwe afbeelding een winnende combinatie draait dan ben je Vrouwweer nieuwsgierig naar wat er gaat gebeuren. Daarbij lijkt het alsof het hele spel tot leven komt als je een winst hebt behaald. Het is een slot wat er niet alleen leuk uitziet maar wat ook overzichtelijk is. Je zal dan ook geen enkel probleem hebben om dit spel te spelen en ook na een aantal spins zal je al doorhebben hoe het spel werkt. Er is dan ook nog eens een uitgebreide beschrijving van de waarden van de afbeeldingen te vinden.

De leuke bonus

PaarMet dit spel kun je als bonus gratis spins krijgen en hiermee kun je dan langer door gaan spelen. Het spelen dat is dan gratis en dit kan ervoor zorgen dat je winst zal verhogen. Draai je een aantal Scatter symbolen dan kun je deze gratis spins krijgen. Er wordt dan ook weer direct aangegeven hoeveel gratis spins je zal krijgen en vervolgens zullen de wielen gaan draaien. Aan het einde van de gratis spins zie je dan ook weer de winsten die er dan zijn behaald.

Spannend en meeslepend

Dit spel zorgt voor een lekkere spanning en deze spanning die dien je echt eens te ervaren. Dit kun je doen door Golden Era gratis te spelen op deze pagina. Het spelen dat gebeurt dan voor gratis geld en dit maakt het dat er geen echte winsten te behalen zijn. Wel laat het spel je dan zien wat voor mogelijkheden er zijn. Ben je overtuigd van de kwaliteiten van het spel dan kun je ook op ieder moment voor echt geld gaan spelen en misschien spin jij dan wel een hele grote winst bij elkaar.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016