Ragnarok

RagnarokHet slot van Ragnarok zal je helemaal in een avontuurlijke stemming brengen. Je neemt dan deel aan heftige gevechten en als je die weet te winnen dan kun je een leuke winst behalen. Het spel zal je meteen bevallen en dat is omdat de sfeer erg leuk en spannend is. Geef je een spin aan het slot dan hoor je een spannend muziekje en dan gaan de wielen draaien. Op de wielen zien we diverse figuren en locaties staan. Verder zijn er dan letters, cijfers en getallen te zien. Hiermee dien je dan een leuke winst bij elkaar te draaien. Het spel is enorm mooi gemaakt en aan de afbeeldingen op die wielen zie je al dat aan het kleinste detail gedacht is.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

De kenmerken van het spel

ValhallaHet spel heeft vijf wielen en deze hebben dan weer drie rijen. In totaal zijn er maar liefst vijfentwintig winlijnen waar een winst op gedraaid kan worden. Wanneer je dit doet dan kunnen er zeer fraaie winsten behaald worden. Wanneer er een winnende combinatie gedraaid wordt dan zie je meteen op welke winlijn dit is geweest en er wordt dan oom meteen getoond hoeveel winst je hebt behaald. Het inzetten dat doe je ook zeer simpel en je kunt ook kiezen op hoeveel winlijnen je inzet. Des te meer winlijnen je kiest des te hoger de kans om te winnen. Ook zal je dan uiteraard een hogere inzet moeten betalen. Het spel beschikt over de mogelijkheid om gratis spins te krijgen en er kan ook van verdubbelaar gebruik worden gemaakt. Deze kunnen je helpen om de winst snel te verhogen. Het kan dan ook zijn dat je met een lage inzet toch een zeer leuke winst weet te behalen. Er zijn in ieder geval voldoende mogelijkheden om een winnende combinatie te draaien.

VikingHet automatisch spelen

Wil je niet steeds zelf een spin aan het slot geven dan kun je ervoor kiezen om het videoslot Ragnarok automatisch te spelen. Wanneer je dit doet dan klik je op auto play en dan geef je aan hoeveel spellen je wilt spelen. De gokkast zal dan zelf alle werk doen en jij hoeft alleen maar toe te kijken. Wil je na een aantal spellen toch stoppen met spelen dan kan dit gewoon en dan kun je een aanpassing maken of dan kun je ervoor kiezen om handmatig verder te spelen.

Gratis het spel proberen

ScreenshotOp deze pagina heb je de mogelijkheid om het spel gratis te gaan proberen. Wanneer je dit doet dan wordt er gespeeld met virtueel geld en dan kunnen er geen echte winsten worden behaald. Toch krijg je op deze wijze wel een goede indruk van hoe het spel gespeeld wordt en zo ervaar je ook meteen welke leuke winsten er te behalen zijn. Jij zal na een aantal spellen ook overtuigd zijn van de kwaliteiten van dit spel. Het is dan mogelijk om voor echt geld te gaan spelen en vanaf dat moment zal jij dan ook kans maken op echte winsten en zal je ook de spanning voelen die hoort bij het spelen met echt geld.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016