Mega Moolah Isis

Mega Moolah IsisEen spel dat niet alleen erg leuk is om te spelen maar waar je ook nog eens enorm rijk mee kunt worden. Dat is Mega Moolah Isis en hier kun je zomaar multimiljonair mee worden. Het spel is simpel van opzet maar dat maakt het zeker niet minder leuk om het spel te spelen. De afbeeldingen die op de wielen te zien zijn dat zijn glas in lood ramen en oude kunst. Naast de afbeeldingen zijn er dan cijfers en letters op de wielen te vinden. Het is dan de bedoeling om met de afbeeldingen en de cijfers en de letters winnende combinaties te draaien. Dit is ook de sleutel naar het winnen van prachtige geldbedragen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Het eenvoudige spelen van het spel

MummieDit is een spel wat enorm eenvoudig is om te spelen. In totaal zijn er vijf wielen en deze hebben drie rijen. Er zijn vijfentwintig winlijnen waar op te spelen is en je weet dat het dan ook nooit lang zal duren voor je de eerste winnende combinatie hebt gedraaid. Draai je een winnende combinatie dan zie je meteen op welke winlijn dit is geweest en je ziet ook dan direct welke winst je hebt gehaald. Het is helemaal niet mogelijk om de jackpot te winnen om toch een prachtige winst te behalen. Ook als je ‘gewoon’ winnende combinaties draait dan kun je zeer grote bedragen winnen. Het is een spel wat is gemaakt door Microgaming en dan weet je al dat het een spel van grote kwaliteit is. Naast dit spel is er dan ook nog de variant Mega Moolah. Ook hier kun je enorme bedragen mee winnen en de winsten kunnen daar oplopen tot meer dan tien miljoen. Reden genoeg omdat spel dus ook eens te spelen.

De verschillende jackpots

ScreenshotBoven het spel zie je de verschillende jackpots staan. Er zijn er vier en deze lopen op van de Mini Jackpot tot de Mega Jackpot. Weet je de Mini Jackpot te winnen dan zal je rond de tien euro winnen. Weet je de Mega Jackpot te winnen dan kan het zomaar zijn dat je tegen de tien miljoen euro op je bankrekening bij kunt schrijven. Dit spel heeft een mysterie jackpot en dat betekent dat je niet een bepaalde winnende combinatie hoeft te draaien om toch het jackpot spel te spel. Tijdens het spelen van dit spel wordt het ook duidelijk welke jackpot er wordt gewonnen.

Zelf de spanning ervaren

LelyWil je zelf de spanning ervaren dan is dit mogelijk en dan kun je op deze pagina het spel gratis spelen. Je krijgt dan ook meteen een indruk van welke enorme bedragen er wel niet te winnen zijn. Het is wel zo dat je tijdens het gratis spelen geen echte winsten kunt behalen. Wil je wel kans maken op de jackpot van vele miljoenen dan kun je voor echt geld spelen. Je ziet de button waarschijnlijk wel staan bij het spel. Klik je daar op dan zal je al snel voor echt geld spelen en misschien win jij dan wel de Mega Jackpot. Dat zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016