Titans of the Sun: Hyperion

Titans of the Sun: HyperionIn Titans of the Sun: Hyperion, een videoslot van Mircogaming, draait het om de Griekse mythologie. Of liever gezegd om de goden en legenden van de oude Grieken. Als zoon van Uranus en Gaia is Hyperion één van de titanen uit de Griekse mythologie. Hyperion was titaan van het licht. Hij was de vader van de maan, de zon en de aurora.

De achtergrond toont een blauwe zee met rotsen en Griekse gebouwen en mediterrane vegetatie completeert het totaalbeeld. Maar, niet alleen de graphics en het ontwerp betoveren je vanaf het openen van het spel, maar ook het geluid is aangepast aan het oude Griekenland. Met dit spel heeft Microgaming haar huiswerk goed  gedaan want de graphics en geluiden komen overeen met de meest moderne normen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Over Titans of the Sun: Hyperion’

Dit spel wordt gespeeld op 5 rollen en met 15 winlijnen. Deze winlijnen staan vast. De minimale inzet is 0,15 en de maximale inzet Godis 15 €. Hierdoor is dit videoslot geschikt voor een diversiteit aan spelers.  Met dit videoslot kan een speler actie en avontuur beleven in HD, vol met wild- en scatter symbolen en een verscheidenheid aan mythische symbolen. Het is een ideaal videoslot voor zowel beginners als gevorderde gokautomaat spelers.

De symbolen

Naast de kaart symbolen in de vorm van 10, J, Q, K en A duiken in dit spel Pegasus, het vliegende paard op en ook de Feniks. Natuurlijk kan Hyperion zelf niet ontbreken onder de winnende symbolen. Dit symbool kan zorgen voor een grote overwinning, want Screenshotwanneer je een beetje gelukt hebt en aangrenzende Hyperion symbolen kunt combineren, kan dit leiden tot enorm hoge winsten.

De scatter

De scatter in dit spel is het symbool van twee dansers. Komt deze 3 keer op het scherm voor, dan activeer je de bonusronde waarbij je 15 gratis spins krijgt. Tijdens de gratis spins, is het natuurlijk mogelijk om nog meer gratis spins te verdienen. Helaas is er tijdens deze gratis spins, geen extra multiplier aanwezig die de winst kan vermenigvuldigen.

Het wild symbool

Dit symbool neemt zijn klassieke rol in want het fungeert als een universele joker en andere symbolen kunnen worden vervangen, behalve de scatter, waardoor winnende combinaties kunnen ontstaan. De wild in dit spel is het logo van het spel.

PegasusHet mysterie symbool

Een bijzonder symbool bij deze gokkast is het mysterie symbool dat wordt vertegenwoordigd door een zon. Achter deze zon schuilt een groot aantal kansen om te winnen, omdat het zomaar ineens op de rollen kan verschijnen. De  mysterie symbolen plaatsen hetzelfde beeld als het symbool naast het mysterie symbool  kunnen worden gestapeld op een hele roll waardoor je kansen om te winnen nog meer kunnen toenemen.

Conclusie

Over het algemeen, heeft Microgaming met dit in 2015 uitgebrachte spel, een leuk spel op de markt gezet. Het succesvolle design gecombineerd met de kans op hoge winsten, maakt dat dit spel zowel voor ambitieuze beginners als voor gevorderden high rollers geschikt is.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016