Conga Party

Doe de conga!

Conga PartyHoud je van de jungle? Dan is Conga Party echt een videoslot voor jou. Deze gokkast is geproduceerd door Bluberi Gaming Technologies en draait onder het Quickfire-platform van MicroGaming.

Met Conga Party maak je een reis diep de jungle in met in de hoofdrol diverse jungledieren. De achtergrond van deze gokkast laat een dicht begroeide jungle zien, vol met bomen. De dieren vieren in deze jungle een feest. Het spel is ontworpen in heldere kleuren en er heerst een serene stilte want er wordt geen soundtrack afgespeeld. Je hoort alleen muziek wanneer je een winnende combinatie draait.

Het videoslot wordt in 3D weergegeven, dit geeft het slot een hele bijzondere, levendige en realistische look. De gokkast heeft 30 vaste winlijnen en vijf rollen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

De symbolen

Op de rollen verschijnen de volgende symbolen. Een leeuw met manen en een brede grijs, een toekan met een grote opvallende snavel, een schatkist, de letters A tot J, en een gouden masker. De dieren hebben de meeste waarde in dit spel.

SchatkistHet scattersymbool

Het speciale symbool in dit spel is het spel logo waarop Conga Party staat geschreven in kleurrijke groene en rode letters. Als je drie van deze symbolen op de rollen twee, drie en vier, weet te draaien dan win je 10 gratis spins.

Het wild symbool

LeeuwDit is in dit spel een danser . Dit symbool kan alle andere symbolen vervangen met uitzondering van de andere speciale symbolen. In eerste instantie kan het wild symbool alleen op de 4e rol verschijnen. Maar, tijdens gratis spins, kan het wild symbool overal verschijnen en worden je kansen groter omdat er dan extra functies bijkomen. Te weten;

  • Krijg je dansers op rol 1, 2 of 4 – dan kunnen op alle rollen Wilds verschijnen.
  • Krijg je dansers op rol 3 – dan kunnen op alle rollen ook wilds verschijnen en zullen winsten worden vermenigvuldigd met 2x of 3x.
  • Krijg je dansers op rol 5 – dan kun je uitstekend bonus geldprijzen winnen.
  • Krijg je weer 3 scatters tijdens de free spins, dan leidt dit automatisch tot nog meer free spins.

3 verschillende bonusspelen

Conga Rocks bonusspel:

Dit bonusspel kan na iedere draai zomaar ineens geactiveerd worden. Je komt dan in een scherm met munten. Deze kan je aanklikken. Er verschijnt een getal of een kruis. Klik je op 2 kruizen dan eindigt de Screenshotbonusronde.

Mask bonus:

Komen er twee maskers voor op de rollen 1 en 5 dan zal het Mask Bonusspel worden geactiveerd. Je komt in een scherm met maskers. Je mag er 5 kiezen en wint de prijzen die op de maskers worden aangegeven.

Free Spins bonus:

Er zit ook nog een slang in het spel. Als je drie slang symbolen op je scherm weet te draaien op rollen 2,3, en 4 dan wordt een Free Spins bonusspel geactiveerd.

Gratis of voor echt geld

Probeer Conga Party gewoon eens uit. Casino’s met het platform van Microgaming bieden het spel gratis aan, maar natuurlijk kun je het ook voor geld spelen. Dat laatste maakt het spel natuurlijk wel spannender en leuker, maar als je het spel wilt uitproberen, is een gratis spel natuurlijk een goede optie.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016