Mystic Dreams

Mystic DreamsHet slot van Mystic Dreams dat draait om indianen en alles wat daarmee te maken heeft. Op de wielen zie je dan niet alleen indianen staan maar ook een arend en een vos. Op de achtergrond zie je het kamp van de indianen staan. Het is een videoslot wat mooi gemaakt is en waar je graag naar zal kijken. Het spelen dat is ook makkelijk en dit is een slot wat je snel onder de knie zal hebben. Naast de afbeeldingen zijn er ook diverse cijfers en letters op de wielen te zien. Het is dan de bedoeling om daar de winnende combinaties mee te gaan draaien. Er zijn met deze gokkast ook zeer fraaie geldbedragen te winnen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

De vele kansen om te winnen

Een videoslot daar speel je op om te winnen. Je wilt dan ook dat er veel kansen zijn om een mooie winst te behalen. Bij dit slot is dit het geval. Dit is een slot met vijf wielen en deze hebben drie rijen. In totaal zijn er dan ook nog eens 243 manieren om te winnen. Als je dan een winnende combinatie hebt gedraaid dan zie je ook meteen op welke Indiaanwinlijn dit is geweest. Onder de wielen daar wordt dan de winst bijgehouden. Het is dan ook een zeer duidelijk spel. Ben je een beginnende speler en heb je nog niet vaak op een slot gespeeld dan is dit geen enkel probleem en dan zal je ook snel leren hoe het spel werkt. Wil je graag weten wat de waarden zijn van de afbeeldingen op de wielen dan kun je daarvoor bij een overzichtelijke tabel kijken. Daarna weet je dan precies welke afbeeldingen je het liefst op de wielen zal zien staan. De duidelijkheid maakt het dat dit ook een spel is wat veel mensen graag zouden spelen.

Het interessante bonusspel

ScreenshotAls je aan het spelen bent dan kan het ook zo zijn dat je gratis spins gaat krijgen. Deze gratis spins die zorgen ervoor dat je dan langer door kunt spelen en dat maakt het dat je dan weer een hogere winst kunt behalen. De gratis spins die krijg je als je een bepaalde combinatie draait en het is dan afhankelijk van de hoeveelheid symbolen hoeveel spins je gaat krijgen. Als je van de gratis spins gebruik maakt dan zal je de winst op een snelle manier kunnen verhogen.

Gratis het spel testen

Mystic Dreams is een spel wat je graag zal spelen en om daar zelf achter te komen heb je nu de mogelijkheid om het spel gratis te proberen. Dit kan op deze pagina en het spelen dat doe je dan met virtueel geld. Het is dan niet mogelijk om echte winsten te krijgen maar op deze wijze heb je wel de mogelijkheid om het spel te testen en te ervaren hoe leuk het spel is. Probeer het spel maar eens en dan zal je zien dat het een spel is wat je met veel plezier zal spelen en wat ook aan jouw wensen zal voldoen.

 

 

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016