Temple Quest

Temple QuestHet spelen van Temple Quest dat is iets wat zeer aan te raden is. Als je dit doet dan weet je dat je een zeer origineel spel gaat spelen dat je niet zo maar weer los zal laten. Er zijn bij dit spel afbeeldingen te zien die je ook in een tempel kunt zien. Dit zijn afbeeldingen die zeer leuk gemaakt zijn en dit geldt dan niet alleen voor de afbeeldingen op de wielen. Ook de achtergrond is zeer fraai gemaakt en het spel is echt een lust voor het oog. Bovendien is de muziek ook erg fraai. Je hoort vogeltjes fluiten en dit zorgt ervoor dat er een goede sfeer neergezet wordt. Wil je echter in rust spelen dan is het ook mogelijk om het spel zonder geluid te spelen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Temple Quest is anders en uniek

Dit is een videoslot wat anders is dan de gebruikelijke videoslots. Er zijn wel vijf wielen zoals je gewend bent maar Temple Quest heeft vier rijen. Dit zijn er bij de meeste slots maar drie. In totaal zijn er dan ook veertig winlijnen en de kans op een winst die is dus aanzienlijk. De cijfers van de winlijnen die staan aan de zijkanten van het spel. Draai Vogelje een winnende combinatie dan zie je het nummer van de winnende winlijn oplichten en dan zie je ook meteen de winst die er behaald is. Het unieke aan de spel is dat de afbeeldingen verschillende groottes hebben. Er zijn vier verschillende grootten en dit maakt het dat je zeer unieke winnende combinaties kunt draaien. Het kan zomaar zijn dat een bepaalde afbeelding een groot gedeelte van de wielen overneemt. Dit maakt het voor de speler dan een stuk makkelijker om winnende combinaties te draaien. Ook maakt het dat dit spel leuk blijft om te spelen aangezien er veel variatie is.

Waarom deze gokkast spelen?

ScreenshotBen je nog niet overtuigd van de kwaliteiten van Temple Quest dan is het goed om te weten dat je ook flinke winsten kunt behalen als je besluit dit spel te spelen. Het spel heeft een unieke combinatie van een fraai uiterlijk, een zeer goede sfeer en daarbij dan ook nog eens een heerlijke spanning. Wanneer je dan een leuke winst behaald dan zal je echt een euforisch gevoel hebben. Het slot biedt je dan ook nog de mogelijkheid om gratis spins te verdienen en daarmee kun je dan langer doorspelen om de winst zo nog verder te vergroten.

Ga Temple Quest zelf gratis spelen

We kunnen pagina’s volschrijven over hoe leuk het spel is maar het beste kun je dit zelf gaan ervaren. Je zal dan merken dat dit echt een zeer leuk spel is waar je met ongelooflijk veel plezier aan zal spelen. Het is het unieke aspect wat dit spel zo bijzonder maakt. Het gratis spelen dat doe je met virtueel geld en dit betekent dat er dan geen echte winsten behaald kunnen worden. We geeft dit je een goed beeld van het spel en je weet dan al snel of je met echt geld wilt gaan spelen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016