Mermaids Millions

Mermaids MillionsHet zal je niet verbazen dat het slot van Mermaids Millions over een zeemeermin gaat. Het slot speelt zich grotendeels onder water af. De wielen laten verschillende afbeeldingen zien. Dit zijn dan andere figuren die onder water wonen en ook zie je zeepaardjes en schatten. Naast de afbeeldingen zijn er ook letters en cijfers op de wielen te zien. Deze letters en cijfers die zijn dan versierd met krabben of sterren. Alles doet je er dus aan denken dat dit spel onder water afspeelt De afbeeldingen die zijn mooi gemaakt en daarbij is dit ook een zeer duidelijk spel wat niet erg moeilijk is om te leren.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

De mogelijkheden van het videoslot

Wat voor jou als speler belangrijk is dat zijn de mogelijkheden die dit videoslot heeft. Het spelen dat gebeurt op vijf wielen en er zijn dan drie rijen. Het draaien van de winnende combinaties dat doe je op de winlijnen en daar zijn er vijftien van. Je kan zelf kiezen op hoeveel winlijnen  je wilt spelen. Het is dan zo dat op des te meer winlijnen je speelt des te meer kans je hebt om een winst te draaien. Wel heb je een hogere inzet als je op meer winlijnen speelt. ZeepaardjeDoordat dit een gokkast is waar je ook met een lage inzet op kunt spelen is het ook slot wat geschikt is voor de spelers met een lager budget. Bij dit videoslot is het bijvoorbeeld mogelijk om met een lage inzet te starten en als je dan een paar keer een leuke winst hebt behaald dan kun je langzaam de inzet gaan verhogen om zo ook weer hogere winsten te behalen.

Een duidelijk spel

Wat je ook zal bevallen aan het spel dat is dat deze duidelijk is. Aan de zijkanten van het spel zie je die nummers van de winlijnen staan. Klik je op een nummer dan wordt er ook meteen getoond hoe de winlijnen lopen. Verder is het ook mogelijk om een schema te bekijken. In dit schema zie je alle afbeeldingen van de wielen staan en de daarbij Screenshotbehorende waarden. Het spel heeft dan ook geen verrassingen meer voor je en je weet dan ook direct welke afbeeldingen het beste zijn om de winnende combinaties mee te draaien. Ook is het mogelijk om met een simpele klik op een muis meteen de maximale inzet te plaatsen. Er is veel aan gedaan om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Gratis het spel spelen

In dit artikel heb je al veel informatie over het spel vinden maar je weet pas echt of je het spel leuk vindt als je deze gespeeld hebt. Op deze pagina heb jij de mogelijkheid om zelf het spel te spelen. Dit kun je dan ook nog eens gratis doen en daarvoor hoef je dan ook geen storting te doen. Als je gratis speelt dan weet je al snel of Mermaids Millions ook een spel is wat jij graag speelt. Ga je dan wel een storting plaatsen en voor echt geld spelen dan heb je meteen kans om ook echte grote winsten te behalen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016