The Dark Knight Rises

Speel the Dark Knight Rises gokkast van Microgaming

The Dark Knight RisesThe Dark Knight Rises is een actievolle videoslot, met veel verschillende functies en talrijke winkansen. The Dark Knight Rises is een video slotmachine gebaseerd op de gelijknamige Batman- film serie. Micrograming heeft licenties gekregen om de filmmuziek, clips uit film, maar natuurlijk ook de hoofdpersonen van dit Hollywood-spektakel, te mogen gebruiken in het videoslot. De soundtrack is daardoor heel sfeervol en spannend en geeft elke ronde een gevoel van opwinding. Draai je een winnende combinatie dan veranderen de symbolen in een kort videofragment van de film. Zo zijn er tussen de 5-10 filmclips die tijdens een overwinning worden afgespeeld. Hierdoor is het spel visueel nooit saai.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Symbolen

BatmanNaast de gebruikelijke J, Q en K symbolen zijn er ook een symbool van Batman, commissaris Gordon, Catwoman, Selina, Bane en andere personages uit de film. Dit spel heeft veel nieuwe extra features die dit spel een aanrader maken voor spelers die eens wat anders willen.

243 winnende wegen naar succes

Voor The Dark Knight Rises wordt een fenomenaal winsysteem gebruikt waarbij het mogelijk is om op 243 verschillende manieren te winnen. Je hebt dus 243 kansen in elke ronde om winst te oogsten.

Hoe werkt The Dark Knight Rises?

Zoals een speelautomaat werkt, is het je taak om zoveel mogelijk identieke symbolen op één winlijn te verkrijgen. Om dit gemakkelijker te maken heeft Mircogaming ervoor gezorgd dat er enkele symbolen in deze gokkast zitten die speciale functies hebben.

Speciale symbolen

Wilds

BaneOm te winnen in dit spel, is het wild symbool belangrijk. In dit spel wordt deze vertegenwoordigd door een joker.  Dit symbool kan symbolen vervangen om winnende combinaties te vormen. Het mooie van The Dark Knight Rises is, dat het wild symbool veel zal verschijnen.

Wilds in verschillende vormen

Anders dan in andere videoslots kunnen de wilds in deze game verschillende vormen aannemen. Ze kunnen gestapeld worden als Bane als wild verschijnt tijdens free spins. De wild fungeert dan als Super Stacked Wild. Krijg je tijdens de free spins te maken met Batman, dan veranderen de wilds in zoekende wilds. Deze verdubbelen zodat ze extra winnende combinaties kunnen maken.

Expanding Wild

En tot slot kent dit spel een wild die op de derde rol verschijnt en helemaal over de derde rol uitbreidt. Hierdoor heb je ook meer kansen om winnende combinatie te maken.Een Wild op de

Het scatter symbool

ScreenshotEen ander belangrijk symbool is het scatter symbool in de vorm van een bom. Deze kan zorgen voor leuke winsten en hoeft niet op één winlijn voor te komen, maar verspreid op elk van de vijf rollen. Als het scatter symbool 3 keer voorkomt, krijg je een leuk bedrag maar ook nog eens gratis spins.

Scramble

Na een spin zonder winnende combinatie kan de scramble plaats vinden. Dit houdt in dat alle symbolen op je speelscherm door elkaar gehusseld weer verschijnen om zo eventueel toch een winnende combinatie te maken.

Free spins

In The Dark Knight Rises, zijn er twee verschillende varianten van gratis spins. Een is hierboven al vermeld wanneer u 3 scatter symbolen op het scherm weet te draaien. De andere variant heeft te maken met het symbool van Batman en de schurk Bane. Wanneer je deze symbolen weet te draaien, levert dit ook free spins op. Tijdens deze ronde gaan CatwomanBatman en Bane de strijd met elkaar aan. Wanneer dit gebeurt dan ontvang je free spins. En ook tijdens deze free spins, kan je weer nieuwe free spins winnen en multipliers winnen.

Ga dit videoslot ( gratis) uitproberen!

Dark Knight Rises Slot is veruit de beste, meest vermakelijke en winstgevende dat Microgaming heeft uitgebracht. Het is echt een must om dit spel te spelen. Het is een unieke ervaring om dit spel te spelen en het zal er voor zorgen dat je vele uren speelplezier kunt hebben en je kunt jezelf met deze game helpen aan een leuke winst als je het spel voor echt geld gaat spelen. Wil je het eerst leren kennen dan is het verstandig om het slot eerst eens gratis uit te proberen. Je leert dan de ins en outs van het spel en weet de hoe het videoslot werkt, zonder dat het je een cent geld kost. Wanneer je alles goed genoeg beheerst, kan je het spel ook voor echt geld gaan spelen.

 

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016