Robyn

RobynHet slot van Robyn is gebaseerd op een sprookje en dit draait om een meisje met een pijl en boog. In dit sprookje vinden we ook een prins en een boze heks. Tot nu toe niets verrassende maar toch is dit wel een spel wat je eens gespeeld moet hebben. Dit komt omdat dit slot een bepaalde spanning met zich meebrengt die we moeilijk kunnen omschrijven. Dit is een spanning die jij zelf dient te ervaren. Die spanning zorgt er ook voor dat je het spel steeds wilt blijven spelen. Wat ook helpt is dat het spel er gewoon erg mooi uitziet. Niet alleen de afbeeldingen op de wielen zijn erg fraai gemaakt maar ook de achtergrond. Er is ook veel aandacht besteedt aan de manier waarop de speelknoppen te zien zijn.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Veel mogelijkheden en interessante winsten

Wanneer je een spel zoekt wat je veel mogelijkheden biedt om te winnen dan is dit ook een spel wat je dient te spelen. In totaal zijn er 243 mogelijkheden om een winst te behalen. Het zal bij dit spel dan ook nooit lang duren voor je de eerste winst hebt behaald. Draai je een winnende combinatie dan zie je meteen op welke winlijn er een winst is behaald en er wordt dan ook meteen getoond welke winst er is behaald. Er is ook een help knop beschikbaar Paardvoor al;s er iets onduidelijk is. Dit maakt het dat je ook het spel makkelijk kunt leren. Ben je een beginnende speler dan is dit geen enkel probleem en dan zal je het spel al na een paar spins onder de knie hebben. Uiteraard is dit videoslot ook voor de meer gevorderde spelers geschikt. Al na een paar spins zal je helemaal opgaan in het spelen van Robyn en zal je steeds weer benieuwd zijn naar wat de volgende spin voor verrassingen met zich mee zal brengen.

MeisjeGebruik de gratis spins

Wat ook een leuke feature van dit spel is dat zijn de gratis spins. Deze kun je krijgen als je een bepaalde winnende combinatie draait en deze gratis spins die geven je dan de mogelijkheid om langer door te spelen. Hierdoor heb je dan ook weer eens grotere kans om een leuke winst te behalen. Wil jij het voor jezelf makkelijk maken dan kun je ervoor kiezen om Robyn automatisch te gaan spelen. Wanneer je dit doet dan geef je aan hoeveel spellen je automatisch wilt spelen en je hoeft dan alleen maar toe te kijken of je een leuke winst behaald.

Speel zelf het spel helemaal gratis

HeksMisschien heb je het al gezien en het is mogelijk om dit spel gratis op deze pagina te proberen. Wanneer je dit gaat doen dan krijg je een goede indruk van het spel en zo kom je op een leuke manier alle mogelijkheden van het spel te weten. Het spelen dat gebeurt dan voor het plezier en daar kun je dan geen echte winsten mee behalen. Wil je wel graag kans maken op een echte winst maken dan is het op ieder moment mogelijk om voor echt geld te gaan spelen. Misschien levert Robyn je dan wel een zeer fraaie winst op.

 

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016