Immortal Romance

Immortal RomanceHet slot van Immortal Romance draait om de romantiek maar dit is niet één of ander zoetsappig liefdesverhaal. De figuren die je op de wielen ziet staan verbergen een verhaal. Jij kunt achter deze verhalen komen door het spel te spelen. De figuren die op de wielen staan zijn zeer leuk gemaakt. Met deze symbolen zul je graag winnende combinaties mee draaien. Naast de afbeeldingen zijn er dan ook nog letters en cijfers op de wielen te zien. Het zal een heel avontuur worden om met alle figuren van het spel winsten te draaien en op deze wijze dan achter de verhalen te komen. Als je dit lukt dan zal je ook nog eens enorme winsten kunnen behalen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Het spelen van de online gokkast

Vrouw in roodDit is een online gokkast die je graag zal spelen en dat is niet alleen om het verhaal. Het spel speelt ook erg makkelijk en je zal niet veel moeite hebben om het spel te leren. Er zijn vijf wielen waar de speler op kan spelen. De wielen die tellen ieder drie rijen. Het zal echt niet lang duren voor de eerste winst is behaald en dat kun je opmaken uit de 243 winlijnen die er zijn. Is er een mooie combinatie met winsten gedraaid dan zal er direct te zien zijn op welke winlijn dit is geweest en je ziet dan ook hoeveel winst er is behaald. Het leuke zijn de animaties die je ziet als er een winst is behaald. De figuren die je dan op de wielen ziet staan die komen dan tot leven en zo kom jij weer achter een gedeelte van het verhaal. Het spel blijft dan ook leuk om te spelen en je zal steeds weer nieuwe winnende combinaties willen draaien. Dit is dan niet alleen voor de winsten maar ook om meer over het verhaal te weten te komen.

ScreenshotGebruik de scatters

De wielen van dit spel die laten scatters zien en dit zijn symbolen die jou gratis spins kunnen bezorgen. Je krijgt de gratis spins als je drie of meer scatters op de wielen laat verschijnen. De kamer van gratis spins wordt dan geopend en je ziet dan meteen hoeveel gratis spins je gaat krijgen. Naast de scatters symbolen zal je ook graag het logo van het spel op de wielen zien verschijnen. Draai je een winst en is het logo ook zichtbaar op de wielen dan zullen de winsten verdubbeld worden.

Vrijblijvend en zonder kosten het spel spelen

ManDit spel is op deze pagina gratis en zonder verdere kosten te spelen. Het gratis spelen dat gebeurt dan met gratis geld en dat betekent dat er dan geen echte winsten kunnen worden behaald. Het gratis spelen laat je echter wel ervaren hoe leuk het is om dit spel te spelen en wat de mogelijkheden van dit spel zijn. We willen je dan ook aanraden om eerst eens gratis te gaan spelen. Vervolgens kun je dan bepalen of jij dit een spel is wat de moeite waard is om vervolgens voor echt geld te gaan spelen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016