Thunderstruck II

Thunderstruck IIHet zal je niet verbazen dat Thunderstruck II het vervolg is op het eerste deel van dit spel. Dit spel is net als het eerste deel gebaseerd op de bliksem en de Noorse god van de bliksem. De wielen laten ook verschillende figuren zien zoals natuurlijk Thor.  Naast de afbeeldingen zijn er dan ook verschillende letters en cijfers te zien. Jij moet met de afbeeldingen en de letters en de cijfers de winnende combinaties zien te draaien. Wanneer je dit lukt dan kun je fraaie winsten behalen. Naast de leuke winsten zal je ook onder de indruk zijn van het plezier wat dit spel je kan bieden.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

De kenmerken van het videoslot

Dit is videoslot wat grote vooruitgang heeft geboekt in vergelijking met het eerste deel. Net als in het eerste deel kun je op vijf wielen en drie rijen spelen. Wat wel een groot verschil is dat is het aantal winlijnen waarop gespeeld kan worden. Waren dit er in het eerste deel maar negen, in het tweede deel zijn er Schipmaar liefst 243 winlijnen waarop gespeeld kan worden. Je weet dan ook dat als je gaat spelen dat het dan nooit lang zal duren voor je de eerste winst hebt behaald. Heb je een winst gehaald dan zie je meteen op welke winlijn dit is geweest en dan zie je ook direct wat de winst is geweest. Het is ook een videoslot dat makkelijk te leren is. Je kunt met een simpele druk op de knop bijvoorbeeld de maximale inzet plaatsen. Er is door de makers van dit spel alles aan gedaan om het de spelers zo makkelijk mogelijk te maken.

Gratis het spel proberen

Viking vrouwWe kunnen ons voorstellen dat jij ook graag dit spel wilt proberen om zo te zien of het ook iets voor jou is. Op deze pagina kun je het spel gratis spelen en dan zal je ook ervaren dat dit wel een heel erg leuk spel is wat je dan ook nog eens fraaie winsten kan bezorgen. Het gratis spelen dat kan alleen voor virtueel geld en dan kunnen er geen echte winsten worden behaald. Wil je wel echte winsten behalen dan kun je op ieder moment voor echt geld gaan spelen.

De leuke spellen van Microgaming

Dat Microgaming leuke spellen maakt dat blijkt wel uit Thunderstruck II. Toch zijn er ook nog vele andere leuke spellen door deze fabrikant gemaakt. We willen je dan ook graag uitnodigen om ook eens een kijkje te gaaThorn nemen bij de andere spellen op deze pagina. Ook daar zal je dan leuke spellen bij zien staan en zo kun jij je eigen favorieten bepalen. Wat zeker is als je de spellen gaat spelen dat is dat je veel plezier zal hebben. Daarbij hebben al vele Nederlandse spelers leuke winsten behaald met het spelen van de spellen en misschien ben jij wel de volgende.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016