Avalon

AvalonHet videoslot van Avalon kent wee delen en dit artikel gaat over het eerste deel. Ook over het tweede deel kun je een uitgebreid artikel lezen op deze website. Net als het tweede deel is dit een zeer leuke gokkast om op te spelen. Je zal echt met plezier spelen. Er zijn vele indrukwekkende afbeeldingen op de wielen te zien. Dit zijn dan mythische beelden en ook zijn kastelen te zien. Naast de afbeeldingen zijn er ook letters en cijfers op de wielen te zien. Het is de bedoeling om hier dan de winnende combinaties mee te draaien. Als je hier succesvol in bent dan kan het zo maar eens zijn dat je een mooie prijs wint.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

De kenmerken van het videoslot

EilandKijken we naar de kenmerken van het videoslot dan zien we dat er vijf wielen zijn en deze hebben dan weer drie rijen. Er zijn in totaal twintig winlijnen waar op te spelen zijn en de nummers van deze winlijnen die zijn aan de zijkanten van het scherm te zien. Klik je op één van deze nummers dan zie je ook meteen hoe de winlijn loopt. Ook als je een winnende combinatie draait dan zie je direct op welke winlijn dit is geweest. Verder zie je dan ook meteen welke winst er dan is behaald. Het si dan ook een zeer duidelijk spel. Wil je weten welke afbeelding het meeste waard is dan is er een duidelijk schema waar je op kunt kijken. Wat ook erg leuk is aan dit spel dat zijn de animaties die je ziet als je een winst hebt behaald. Dit houdt het spel leuk en afwisselend. Vooral in het begin zal je veel plezier beleven aan de vele animaties die je ziet bij het behalen van een winst. Dit maakt het dan nog leuker om te spelen en om een winst te halen.

SchatVoor iedere speler geschikt

Dit is een slot wat voor iedere speler geschikt is. Het is een online gokkast die makkelijk te leren is en daarbij kun je ook met lage en met hoge inzetten spelen. Het is dan ook nog eens mogelijk om zelf te bepalen op hoeveel winlijnen je speelt. Op des te meer winlijnen je speelt des te hoger de kans is dat je een leuke winst behaald. Wel is het zo dat je ook meer inzet als je op meer winlijnen gaat spelen. Je bepaalt dus zelf hoe groot je kans is op een winst.

Heilige graalGratis beginnen met spelen

Het spelen van dit spel dat kun je gratis doen en dit is dan bedoelt om jou een goede indruk van het spel te geven. Het is dan ook zo dat je tijdens het gratis spelen geen echte winsten kunt behalen. Heb je een goede indruk van het spel en wil je Avalon graag voor echt geld spelen dan is dat op ieder moment mogelijk. Wanneer je dan voor echt geld speelt dan ben jij ook een speler die dan op de mooie winsten een kans maakt.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016