Goldilocks and the Wild Bears

Goldilocks and the Wild BearsHet slot van Goldilocks and the Wild Bears is gebaseerd op een sprookje en dit is het sprookje van Goudlokje en de drie beren. Het zal je dan ook niet verbazen dat je figuren uit het sprookje dan ook terugziet op de wielen. De tekeningen die zijn mooi gemaakt en het spel speelt ook fijn. Naast dat je de figuren van het sprookje op de wielen ziet zijn er ook diverse letters en cijfers te zien. Jij dient dan met al deze figuren winsten op de wielen te laten verschijnen. Is dit je gelukt dan zijn er zeer leuke winsten te behalen. Naast veel plezier kan de speler dus ook een fraaie winst binnenhalen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

De mogelijkheden van het slot

Dit is een slot met vele leuke mogelijkheden. De gokkast heeft vijf wielen en deze hebben dan weer drie rijen. De speler die kan spelen op vijfentwintig winlijnen waar en als er op alle lijnen gespeeld wordt dan zal het niet lang duren voor de eerste winst behaald is. Aan de zijkanten van het spel worden de nummers van de winlijnen weergegeven. Gebruik je de muis om aan de zijkanten op een cijfer van een lijn te gaan staan dan is gelijk zichtbaar hoe deze lijnen lopen. Ook als je een winst dan zal er direct worden getoond op welke winlijn de winst is behaald en verder wordt dan ook nog eens de winst getoond die je behaald hebt. Je merkt wel dat het spel dan ook Vrouwbeererg duidelijk is. Daarbij zijn er vele leuke mogelijkheden om de winst te vergroten. Dit kun je onder andere doen door van de vermenigvuldigers gebruik te maken. Het is zelfs mogelijk om een winst viermaal uitbetaald te krijgen. Daarbij is het dan ook nog eens mogelijk om automatisch te spelen. De speler hoeft dan niet steeds zelf een spin aan de gokkast te geven.

BeertjeSparen voor extra wilds

Het is bij dit slot mogelijk om te sparen voor extra wilds. Wanneer je dit doet dan ook kun je weer de winst gaan vergroten. Gebruik maken van een wild is handig aangezien dit symbool je kan helpen sneller winsten te incasseren. Het symbool kan helpen makkelijker winnende lijnen op de wielen te laten verschijnen. Wanneer je begint met het spelen van dit spel dan zal je hier lange tijd mee bezig kunnen zijn en dit is ook een spel wat je niet snel zal vervelen.

Zelf het plezier ervaren

GoudlokjeMet dit spel kun je ook zelf het plezier ervaren en dit kun je ook nog eens gratis gaan doen. Dit kan ook op deze pagina en hier is het spel gratis te proberen. Tijdens het gratis spelen is het voor de spelers niet mogelijk echte winsten te incasseren. Wel is het zo dat je dan een goede indruk van het spel zal krijgen. Je zal dan zelf zien dat dit een spel is wat niet alleen een mooi uiterlijk heeft maar dat dit ook een spel is wat erg mooi is om te spelen. De winsten die er te behalen zijn die zullen je ook zeker bevallen. Alle reden dus om dit spel eens gratis te proberen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016