Forsaken Kingdom

Forsaken KingdomMicrogaming heeft met het Forsaken Kingdom slot echt een topper gemaakt. Het is een spel wat er echt fantastisch uitziet. Als je het spel voor het eerst ziet dan zul je meteen zin hebben om te spelen. Het is een slot dat er niet alleen leuk uitziet maar waar je dan ook nog eens zeer leuke winsten mee kunt behalen. Het is een spel wat draait om ridders en jonk vrouwen en deze zie je dan ook op de wielen staan. Daarbij zie je afbeeldingen die hiermee te maken hebben zoals kastelen. Naast de afbeeldingen zijn er ook letters en cijfers op de wielen te vinden. Hiermee dien je dan de winnende combinatie te draaien. Lukt je dit dan kun je wel eens een zeer respectabele winst behalen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Forsaken Kingdom biedt veel mogelijkheden

VijandDit videoslot is voorzien van twintig winlijnen. Hierdoor zul je niet lang hoeven wachten tot je de eerste winst hebt weten te behalen. Heb je een winnende combinatie gedraaid dan zie je meteen op welke winlijn dit is geweest. Je kunt ook direct zien welke winst je behaalt hebt. Misschien draai je wel een aantal schilden en dan kun je gratis spins behalen. De animatie die je dan ziet die is zeer mooi. De ridder aan de zijkant van het scherm pakt het zwaard uit een steen en laat zijn kunsten zien. Meteen daarna wordt er dan getoond hoeveel gratis spins er gehaald zijn. Door deze gratis spins kun je dan langer gratis doorspelen en dit maakt het dan dat je een grotere kans hebt om een leuke winst te behalen. Na het tonen van het aantal gratis spins druk je op start en dan gaan de wielen draaien en aan het einde wordt er dan getoond hoeveel winst je de gratis spins hebben opgeleverd.

RidderExpaning wilds

Het leuke aan Forsaken Kingdom is dat er expanding wilds zijn. Dit betekent dat een aantal afbeeldingen een heel wiel over kunnen nemen. In geval van de jonkvrouw betekent dit dat je deze over het hele wiel ziet verschijnen. Dit is niet alleen leuk om te zien maar hier kun je dan ook grotere winsten mee behalen. Wil jij het makkelijk maken om te spelen dan kun je er ook voor kiezen om automatisch te spelen. Je geeft dan aan voor hoeveel spellen je automatisch wilt gaan spelen en je hoeft dan alleen maar toe te kijken.

SchildLaat je overtuigen door het spel

Wil je zelf overtuigd worden door het slot van Forsaken Kingdom  dan kan dit door het spel gratis te gaan spelen. Het spelen dat wordt dan gedaan met virtueel geld en dat betekent dat er dan geen echte winsten kunnen worden behaald. Wel is het dan zo dat je goed ziet hoe het spel speelt en welke winsten er kunnen worden behaald. Het is dan ook aan te raden om eerst op deze pagina het spel gratis te gaan spelen en als je dan overtuigd bent dan kun je voor echt geld gaan spelen en een leuke winst proberen te halen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016