Alaskan Fishing

Alaskan FishingMicrogaming heeft met Alaskan Fishing een zeer leuk videoslot gemaakt wat uiteraard helemaal over vissen gaat. Toch hoef jij niet regelmatig aan de waterkant te zitten om dit spel leuk te vinden. Het is namelijk een spel wat een leuke spanning heeft en wat je met veel plezier zal spelen. Het is gewoon leuk om de mooi gemaakte afbeeldingen op de wielen te zien. Deze laten dan niet alleen de vissers zien maar bijvoorbeeld ook een roofvogel die een vis uit het water probeert te halen. Verder zijn er attributen te zien die bij het vissen gebruikt worden. Dit is dan een viskoffer maar ook een beker die er te winnen is bij wedstrijden. Er is zelfs een watervliegtuig te zien die de vissers naar de plaats van bestemming brengt.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

De leuke eigenschappen van het spel

HaakjeDit is een slot met vele leuke eigenschappen. Wanneer je de online gokkast voor het eerst gaat spelen dan zal je meteen opvallen hoeveel mogelijkheden er wel niet zijn om een winst te behalen. Dit zijn er maar liefst 243. Je weet dat het nooit erg lang zal duren voor de eerste winst binnen is. Het slot heeft verder vijf wielen en deze hebben drie wielen. Draai je een winnende combinatie dan zie je meteen op welke winlijn dit is geweest. Verder zie je dan ook direct wat de winst is die je hebt behaald. Draai je een afbeelding dan is er ook een animatie te zien en deze animaties zijn erg leuk gemaakt. Je ziet dan bijvoorbeeld een boot drijft en die je kunt gebruiken om mee te vissen. Het spel is ook niet lastig om te leren. Wil je graag weten wat de afbeelding is die het meeste waard is dan kun je dit makkelijk bekijken in  een schema. Op deze manier weet je dan meteen welke afbeelding jij het liefste de winsten mee zal draaien.

ScreenshotMakkelijker de winsten verhogen

Een manier om makkelijker de winsten te verhogen dat is door gebruik te maken van de gratis spins. Deze zijn te zien bij de afbeelding van de viskoffer en des te meer viskoffers je op de wielen ziet staan des te meer gratis spins je zal gaan krijgen. Wanneer je deze spins hebt verdient dan hoef je niets te doen en dan zullen de wielen vanzelf draaien. De winsten die zie je dan ook snel oplopen. Je zal dan ook blij zijn als er meerdere viskoffers op de wielen te zien zijn en jij het gratis spins spel kunt spelen.

Zelf gratis aan de slag

BeerMet dit spel kun jij nu gratis aan de slag en dit kun je doen door met virtueel geld te spelen. Het gratis spelen van Alaskan Fishing dat kan dan op deze pagina. Al snel zal je dan merken dat dit wel een heel erg leuk spel is om te spelen en dat er leuke winsten te behalen zijn. Het spelen met virtueel geld daar kun je geen echte winsten mee behalen. Wil je wel graag op echte winsten kans maken dan is het op ieder moment mogelijk om voor echt geld te gaan spelen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016