Gods of Giza

Gods of GizaSpeel Gods of Giza is een gokkast van Microgaming. Dit is een slot met een unieke mogelijkheid. Het zal dan ook een spel zijn dat je voor een langere tijd zal willen spelen. Het spel draait om verschillende goden en alles wat daarmee te maken heeft. Op de wielen zie je leuke afbeeldingen staan zoals bijvoorbeeld verschillende goden. Naast de afbeeldingen zijn er dan nog verschillende letters en cijfers te zien. Het is aan jou om met de afbeeldingen en met de letters en de cijfers winnende combinaties te draaien. Dit kan je dan een fraaie winst opleveren. Hoeveel je wint dat wordt ook goed bijgehouden in het spel.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

De mogelijkheden van het spel

Dit is een spel met enorm veel mogelijkheden. Het spel heeft vier wielen. Dit is een verschil met de meeste spellen, want die hebben er namelijk vijf. Er is ook een extra rij in vergelijking met de andere Horusslots. Dit zijn er vier in plaats van de gebruikelijke drie. Er zijn in totaal twintig winlijnen waar je een winst op kunt behalen. Ga je spelen dan zal het ook nooit lang duren voor je de eerste winst hebt behaald. Weet je niet goed hoe het spel gespeeld wordt dan is dit geen probleem aangezien er met een klik op de muis een duidelijke beschrijving is waar je gebruik van kunt maken. Weet je een winst te behalen dan zie je meteen op welke winlijn dit is en je ziet dan ook meteen welke winst je hebt behaald. Het is een spel wat niet lastig is om te leren en wat dus ook zeer geschikt is voor de startende spelers. Doordat het spel er ook nog eens erg leuk uitziet zal je al snel helemaal opgaan deze gokkast.

Het unieke bonusspel

ScreenshotWe mogen dit spel best wel uniek noemen en dat komt niet alleen door de afwijking in de wielen en de rijen. Er is namelijk ook een zeer uniek bonusspel. Door van de Scatters gebruik te maken kun je gratis spins krijgen. Draai je met de gratis spins een winnende combinatie dan krijg je niet alleen de winst maar dan zal ook het spel gaan draaien. De wielen die kantelen dus en dit maakt het dat er weer heel andere winlijnen ontstaan en zo kun je op een hele leuke manier de winst verhogen.

Ervaar zelf hoe uniek het spel is

Het beste kun jezelf ervaren hoe uniek het spel is en dit kun je doen door het spel op deze website gratis te spelen. Het spelen dat gebeurt dan met virtueel geld en dat doe je voor je plezier. Dit houdt in dat er dan geen echte winsten behaald kunnen worden. Toch krijg je zo wel Faraoop een makkelijke wijze een goede indruk van het spel en dan zie je ook hoe leuk het werkt als je met de gratis spins een winnende combinatie weet te draaien is. Wil je graag wel een echte winst kunnen behalen dan kun je ook op ieder moment voor echt geld spelen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016