Lucky Leprechaun

Lucky LeprechaunHet slot Lucky Leprechaun van Microgaming is een videoslot wat je veel plezier zal bezorgen. Het is een spel dat draait om een kabouter en het doel is een pot met goud te winnen. Op de wielen zien je afbeelding van de kabouter maar ook zaken die hiermee te maken hebben. Dit is dan de drank die ze drinken en de pijp die ze roken. Daarnaast zijn er dan ook letters en cijfers op de wielen te zien. Het is dan de bedoeling hiermee de winnende combinaties te draaien. Op deze manier kun je een leuke winst in de wacht te slepen. Je zal merken dat als je een tijdje aan het spelen bent dat deze online gokkast je helemaal laat op gaan in het spel.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Lucky Leprechaun heeft vele leuke opties

VioolDit is een slot met vele leuke mogelijkheden. Er zijn vijf wielen te vinden en deze wielen die hebben dan weer drie rijen. In totaal zijn er twintig winlijnen waar op te winnen is. Wanneer het spel start dan zie je een ander spel. Dit is een pad die je naar een pot met goud brengt. Je krijgt dan vijf gratis spins om bij deze pot te komen. Bij iedere stap die je verder op het pad komen worden de winsten verhoogd. Dit is een leuke start van het spel omdat je zo op een andere manier speelt. Ook kun je nog voordat het echte spel begonnen is dan al wel een leuke winst behalen. Alleen dit is al een reden om dit spel eens te spelen en om eens te zien of je hiermee dan een leuke winst kunt behalen. Weet je winst te behalen dan zie je direct op welke winlijn dit is geweest en welke winst je dan hebt behaald.

Krijg gratis spins

ScreenshotHet spel zelf kent ook potten met goud. Wanneer je hier een winnende combinatie mee draait dan kun je gratis spins krijgen. Deze gratis spins zorgen ervoor dat je langer gratis door kunt spelen. Daar boven op kun je ook hogere winsten behalen. Er wordt direct getoond hoeveel gratis spins je krijgt. Je zult ook zien hoeveel winst je hebt weten te behalen met de gratis spins. Het spelen met de gratis spins is niet alleen een manier om de winsten te verhogen maar dit zorgt ook voor de nodige afwisseling.

Vind de pot met goud

BierMisschien ben jij wel de speler die bij Lucky Leprechaun de pot met goed weet te vinden en weet je een enorme winst te behalen. Wat wij je in ieder geval aan willen raden dat is om het spel eens gratis te gaan spelen op deze pagina. Wanneer je dit doet dan krijg je meteen een goede indruk van het spel en dan weet je ook meteen hoe leuk het is om dit spel te spelen. Het gratis spelen kan je geen echte winsten bezorgen maar dit geeft je wel een goed idee van hoe leuk het spel is om te spelen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016