Break Away

Break AwayHet slot van Break Away is gemaakt door Microgaming. Dit is een fabrikant die veel aandacht geeft aan de videoslots. Dit merk je ook als je dit spel gaat spelen. Het is een spel wat gebaseerd is op ijshockey. Deze sport is misschien wel niet zo populair in ons land, maar je zal zien dat het spelen van dit spel je wel veel plezier kan bezorgen. De wielen die laten afbeeldingen zien die met de sport te maken hebben. Zo zijn er de spelers, de hal waar gespeeld wordt en de puck. Verder kun je het logo van het spel op de wielen terugvinden. Wanneer je winnende combinaties weet te draaien met deze afbeeldingen dan kunnen er mooie winsten worden behaald.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Break Away laat je spanning en plezier beleven

Ijshockey is een spel waarbij veel actie is en dat geldt ook voor dit slot. Het is mogelijk om snel te spelen en dat kun je doen door automatisch te gaan spelen. Het automatisch spelen is simpel. Het enige dat je dan hoeft te doen is aan te geven hoeveel je per spel in wilt gaan zetten. Verder dien je aan te geven hoeveel spellen je dan wilt gaan Keeperspelen. Bij dit spel zijn er vijf wielen waar je op kunt spelen en deze wielen hebben dan weer drie rijen. De vele actie is een reden waarom veel spelers die spel spelen maar ook de grote winkans die is belangrijk voor de spelers. Bij dit spel heb je maar liefst 243 manieren om te winnen en het zal je dan ook opvallen dat je dan al snel de eerste winst hebt behaald.  Het leuke aan het behalen van de winsten is niet alleen het geld wat je wint. De afbeeldingen die komen dan ook echt tot leven en dit maakt het dat de actie dan echt van je scherm spat.

ScreenshotNog meer kans op een mooie winst

Break Away heeft een feature waarbij je gebruik kunt maken van gratis spins. Deze gratis spins die zorgen er dan voor dat je langer gratis door kunt spelen en daar zal je dan ook graag gebruik van maken. Break Away is een spel wat de winsten enorm kan laten oplopen bij het spelen met de gratis spins. Daarbij zijn de logo’s dan ook nog eens wilds. Dit zijn symbolen die de plek van ieder ander symbool in kunnen nemen en dus ook de winst weer snel kunnen verhogen.

Stort je in het spel

Het is goed je in het slot van Break Away te storten en zo zelf in te zien hoe leuk dit spel is om te spelen. Het spelen dat kun je gratis doen en het is dan niet eerst nodig om een storting te doen. Tijdens het gratis spelen is het niet mogelijk om echte winsten te behalen. Wil je wel graag echte winsten behalen dan kan dit door voor echt geld te gaan spelen. Begin dus eens met het gratis spelen van dit spel. wanneer dit bevalt dan ga je voor echt geld spelen om zo op echte winsten kans te maken.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016