Machine Gun Unicorn

Machine Gun UnicornMachine Gun Unicorn is een uniek videoslot game van Genesis Gaming. Deze ontwikkelaar heeft het Microgaming Quickfire platform gebruikt om dit bizarre slot te lanceren. De zombies zijn binnengedrongen in Ponyland, en alleen de Machine Gun Eenhoorn kan helpen. Het is een leuk en snel avontuur dat moeilijk is te weerstaan.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Over Machine Gun Unicorn

Dit is een vijf- rollen videoslot met drie rijen en tien vaste winlijnen. Hoewel het maar tien lijnen zijn is het wel fijn om te weten dat ze winnende combinaties kunnen opleveren van  rechts naar links, maar ook van links naar rechts. Het verhaal speelt zich af in een fantasiewereld in pastelkleuren vol met schattige eenhoorns en zombie hoofden in glazen potten. Dit videoslot is zuiver, gek, Zombieplezierig. De achtergrond van het spel is helder en vrolijk, net als de muziek, maar bij een overwinning zal je een bloedbad zien als de eenhoorns de strijd aangaan. Het slot kan winnende combinaties maken zowel van links naar rechts als van rechts naar links en is voorzien van een wild symbool, gestapelde symbolen en symbool bommen.

Inzethoogte

RoseInzetten kan je in dit spel heel eenvoudig. De inzet is namelijk naar je wensen in te stellen. Aan de linkerkant zie je namelijk de knop BET staan. Hiermee kun je muntwaarde instellen. Als je speelt met 10 winlijnen, zal je muntwaarde dus keer 10 vermenigvuldigt moeten worden. Onder de knop Total Bet, kan je zien wat het totaal van je inzet per draai gaat kosten. 10 cent per spin is de laagste inzet en de hoogste inzet is 250 euro. Het is dus een spel voor zowel beginners als high rollers.

Symbolen van dit slot

Op de rollen komen de volgende symbolen voor die, wanneer je er minstens 3 van naast elkaar weet te draaien, leuke winsten kunnen opleveren. De symbolen op de rollen zijn zombie hoofden in potten, een paarse eenhoorn, roze eenhoorn met een honkbalknuppel, een groene vuurspuwende eenhoorn en een gele eenhoorn met een bijl in haar mond. De unicorn is een eenhoorn, een mythisch wezen. Het werd in de middeleeuwen beschouwd als het symbool van het goede.

PaarsBonus features

De wild

De gouden eenhoorn met machinegeweer is de wild in het spel die andere symbolen kan vervangen. Dit symbool komt alleen voor op de 3e rol e en kan als enige symbool het bonus spel activeren.

Symbool bommen

Als er zombie hoofden in potten aanwezig zijn op de rollen en er ook een wild verschijnt op haspel drie dan zal deze bijzondere eenhoorn alle zombie hoofden laten exploderen door ze kapot te schieten. Hoe meer symbolen er zullen exploderen, des te hoger worden je winsten. De kans is dan ook erg groot dat je “Mega Win” groot in beeld te zien krijgt.

Geen scatter

GroenIn dit videoslot komt geen scattersymbool voor.

Gratis proberen

Machine Gun Unicorn is bij verschillende online casino’s gratis uit te proberen. Het is dan mogelijk om het spel te leren kennen en wanneer je het spel goed onder de knie hebt, zou je de overstap kunnen maken naar het spelen voor echt geld. Het is een leuke gokautomaat om eens uit de proberen. Veel speelplezier!

 

 

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016