Serenity

SerenityHet spelen van Serenity dat zal je veel plezier bezorgen. Het is een spel wat er grafisch erg mooi uitziet en wat je ook veel mogelijkheden biedt. Het spel laat je verschillende oosterse afbeeldingen op de wielen zien. Daarnaast zijn er verschillende soorten letters en cijfers op de wielen te bekijken. Met deze afbeeldingen en met de letters en de cijfers dien je dan winnende combinaties te draaien. Als je dit lukt dan kun je enorme geldbedragen winnen. Er zijn je al vele spelers voorgegaan die veel geld hebben gewonnen met deze gokkast. Ga dan ook maar eens snel spelen en misschien ben jij dan wel de volgende de een groot geldbedrag weet te winnen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

De mogelijkheden van het spel

Het spel biedt je verschillende mogelijkheden. Er wordt gespeeld op vijf wielen en deze wielen die hebben dan drie rijen. In totaal zijn er Lampion paarsvijftien winlijnen waar op te spelen is. Dit biedt je dan ook voldoende kans om te winnen. Aan de zijkanten van het spel zie je de nummers van de winlijnen en als je erop klikt dan zie je meteen hoe een winlijn loopt. Ook als je een winnende combinatie hebt gedraaid dan wordt er meteen getoond op welke winlijn dit is geweest en je ziet dan ook meteen wat de winst is die je hebt behaald. Het leuke van dit spel is dat er een speciaal vlak is waar de winsten in bij worden gehouden. Zo krijg je een goed beeld van hoeveel je daadwerkelijk hebt gewonnen en wat je in hebt gezet. Heb je voldoende winst behaald dan kun je stoppen met spelen en je geld uit laten betalen. Het spelen dat gaat zeer makkelijk en je kunt ervoor kiezen om zelf een spin aan het slot te geven maar het is ook mogelijk om automatisch te spelen. Je hoeft dan niets te doen en de wielen draaien vanzelf door.

Het bonusspel

Oranje lampionHet leuke aan dit videoslot is dat er ook een bonus spel is. Dit is een leuke spel waarmee je gratis spins kunt winnen. Deze gratis spins daar zal je graag gebruik van maken aangezien deze je de mogelijkheid geven om langer door te spelen. Op deze manier kun je dan weer een hogere winst behalen. Genoeg mogelijkheden dus om er met een fraaie winst vandoor te gaan. Dat is ook een reden waarom veel spelers die spel spelen. Het is een makkelijk slot met zeer fraaie winsten.

Zelf het slot ervaren

ScreenshotHet slot ervaren dat kun je makkelijk doen door gratis te gaan spelen. Dit kun je op deze pagina doen en je ervaart dan direct hoe het spel speelt. Wel is het zo dat je tijdens het gratis spelen met virtueel geld speelt. Dit houdt dan in dat er geen echte winsten te behalen zijn. Wil je wel echte winsten behalen dan is dit mogelijk door met echt geld te spelen. Dit kun je met een paar klikken doen. Het gratis spelen zal je al snel tot de conclusie laten komen dat dit een zeer leuk spel is wat je vaker dan eenmaal zal spelen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016