Burning Desire

Burning DesireHet Burning Desire videoslot zal je doen denken aan de oude vertrouwde fruitkast waar je eerder op speelde. Je vindt namelijk alle symbolen die er op de fruitkast te vinden zijn ook bij dit slot terug. Dit zijn dan bijvoorbeeld de bel en het cijfer zeven. Het verschil is wel dat het lijkt alsof deze symbolen in brand staat. Daar is de naam van deze online gokkast dan ook op gebaseerd. Er zijn niet alleen symbolen van de fruitkast bij dit spel te vinden maar je ziet ook diverse letters en cijfers staan. Het is de bedoeling om dan met de symbolen de winnende combinaties te gaan draaien. Dit kan er dan voor zorgen dat jij een zeer fraaie winst weet te behalen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Spelen op veel winlijnen

RoosHet grootste voordeel van dit spel is toch wel dat je op veel verschillende winlijnen kunt spelen. Dit spel heeft er maar liefst 243 en je hoeft dan ook nooit lang te wachten tot je de eerste winst hebt behaald. Als we verder naar het spel kijken dan zien we dat er vijf wielen zijn en dat deze dan weer drie rijen hebben. Weet je een winnende combinatie te draaien dan is er meteen te zien op welke winlijn dit is geweest en je ziet dan ook meteen wat de winst is die je dan hebt behaald. Burning Desire is een spel wat simpel is van opzet maar dit wil niet zeggen dat dit een saai spel is. Het is juiste een erg leuk spel en aangezien je de symbolen ziet die je al van de fruitkast kent zal je geen problemen hebben om het spel te leren. Mocht het toch zo zijn dat er een symbool is waarvan je de waarde niet weet dan kun je deze overzichtelijk in een schema zien. Dit is dan ook nog eens een erg duidelijk spel.

DiamantNeem een extra gokje

Dit spel biedt je de mogelijkheid om een extra gokje te wagen als je een winst hebt behaald. Dit kan door dan op ‘Gamble’ te klikken. Je ziet dan een nieuw spel openen en daar zie je de achterkant van een kaart. Het is dan aan jou om aan te geven of dit een rode of een zwarte kaart is. Heb je dit juist dan je winst verdubbelen en dan kun je kiezen door nogmaals een gokje met de kaart te wagen of de winst mee terug te nemen naar het spel. Gok je verkeerd dan zal je ineens de winst kwijt zijn en keer je weer terug naar het spel.

ScreenshotBepaal zelf of het spel de moeite waard is

Het is nu aan jou om te bepalen of dit een spel is wat de moeite waard is. Dit kun je doen door dit spel gratis te gaan spelen. Het is mogelijk om dit op deze pagina te doen. Tijdens het gratis spelen kunnen er geen echte winsten worden behaald. Wel is het een prima manier om erachter te komen of dit een videoslot is wat jij graag zal spelen. Speel het dus eerst eens gratis en zie of jij dit een leuk spel vindt om te spelen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016