Asian Beauty

Asian BeautyHet zal geen verrassing voor je zijn dat het slot van Asian Beauty gaat over Aziatische schoonheden. Deze zie je dan ook op de wielen staan maar dit zijn niet de enige afbeeldingen die er te zien zijn. De afbeeldingen zijn erg mooi. Aan alles zie je dat er veel aandacht is besteedt aan het maken van het spel. Naast de schoonheden zie je ook andere attributen uit de Aziatische cultuur. Dit zijn dan bijvoorbeeld kommen met thee en ook zie planten en bomen die je in Aziatische tuinen ziet. Het is dan de bedoeling om met al deze afbeeldingen de winnende combinaties te gaan draaien. Wanneer dit je lukt dan kun je een mooie winst tegemoet zien.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Het videoslot en de eigenschappen

BloesemDit is slot met leuke eigenschappen. Wat je het meest zal bevallen zijn de vele manieren waarop gewonnen kan worden. Er zijn er maar liefst 243 en dit maakt het dat je nooit lang zal hoeven wachten op de eerste winst. Het spel kent verder vijf wielen en deze hebben drie rijen. Bij winst zie je meteen op welke winlijn je gewonnen hebt. Ook zie je gelijk hoeveel je hebt gewonnen. Het spel is voor iedere speler te spelen. Het maakt namelijk niet uit of je met hoge of lage bedragen wilt spelen iedereen is welkom. Verder is het een online gokkast die zeer duidelijk is . Het spel zal je na enkele spins al onder de knie hebben. Wil je snel weten wat de waarden van de afbeeldingen op de wielen zijn dan kun je dit makkelijk in een overzichtelijk schema zien.

RoodDe scatters bezorgen je gratis spins

Bij dit spel zijn er scatters te vinden en dit zijn symbolen die je graag op de wielen zal zien verschijnen. Deze symbolen die bezorgen je namelijk gratis spins. Des te meer scatters je op de wielen ziet des te meer gratis spins je dan zal krijgen. Tijdens de gratis spins zullen de wielen vanzelf gaan draaien en je zal dan zien dat de winsten enorm verhoogd worden. De gratis spins die kun je dan ook als een soort bonus spel zien.

ScreenshotZelf het spel gratis spelen

Het spel is gratis te spelen en dit kun je dan doen voor virtueel geld. Dit is ook op deze pagina mogelijk. Het is dat er met virtueel geld geen echte winsten kunnen worden behaald. Toch kun je dan wel goed zien hoe leuk het spel is en wat de mogelijk is. Jij zal dan waarschijnlijk ook tot de conclusie komen dat Asian Beauty is een spel is wat je graag zal spelen. Dit komt omdat het spel is wat erg leuk is om te zien en ook een fijne spanning met zich meebrengt. Daarbij kun je ook gewoon leuke winsten bij dit spel behalen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016