Clash of Queens

Clash of QueensSpeel je Clash of Queens dan speel je een spel wat draait om koninginnen. Deze strijden om de macht en daar kunnen ze jouw hulp bij gebruiken. Het helpen dat kun je doen door winnende combinaties te draaien. Je helpt dan niet alleen de koninginnen maar ook jezelf. Door het draaien van de winnende combinaties kun je namelijk zeer fraaie winsten behalen. Je zult dan ook niet de eerste Nederlandse speler zijn die vele duizenden euro’s met deze gokkast weet te winnen. De wielen van het spel die laten niet alleen cijfers en letters zien maar ook afbeeldingen. Zoals je misschien wel verwacht had zijn er verschillende afbeeldingen van koninginnen te zien.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

De mogelijkheden van het spel

RoodDit is een videoslot met zeer veel leuke mogelijkheden. Wat je meteen op zal vallen als je gaat spelen dat is het oog voor detail. Niet alleen de afbeeldingen zien er mooi uit. Dit geldt ook voor de achtergrond van het spel. Het spel staat voor een bos en je ziet de takken van de bomen echt bewegen. Ook valt er af en toe een blaadje op de grond. De wind laat de bomen en de bossen ook bewegen. Het spel telt vijf wielen en deze hebben drie rijen. Er is te spelen op vijfentwintig lijnen. Met deze hoeveelheid lijnen zal je al snel een winst hebben behaald. Als er een winnende combinatie is gedraaid dan is er meteen te zien op welke winlijn dit is geweest en er wordt ook direct getoond hoeveel winst er dan is behaald. Het spelen dat is erg makkelijk. Met een simpele klik op de muis geef je een spin aan het slot en speel je meteen al. Het spel is ook niet lastig te leren en zal je snel onder de knie hebben.

Gratis spins verdienen

ScreenshotMet gratis spins spelen dat willen we allemaal wel en het is goed om te weten dat het bij dit slot mogelijk is. Er is namelijk een bonusspel waarbij je de gratis spins kunt verdienen. Door deze gratis spins kan de speler langer spelen en zo is er dan een grotere kans op een winst. Dit is echt een spel waar je uren mee zal kunnen spelen zonder dat het zal vervelen. Dit is dan niet alleen omdat het spel er zo fraai uitziet maar ook omdat het zo spannend is.

Zelf de spanning ervaren

KaraktersDe spanning die kun jezelf ervaren en dit kun je doen door gratis te spelen. Doe je dit dan speel je voor je plezier en dan is er geen kans om een winst te halen. Wordt er gratis gespeeld dan is dit om jou een goed voorbeeld te geven van het slot en hoe deze speelt. Wil je wel kans maken op echte winsten dan is het goed om te weten dat je ook snel met echt kunt gaan spelen. Onder het spel is een button te zien en als je daar op klikt dan kan er een storting worden gedaan. Dan speel je met je eigen geld en dit zorgt ervoor dat je kans maakt op zeer mooie winsten.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016