Avalon II

Avalon IIMicrogaming heeft met Avalon II een zeer fraai spel gemaakt. Het zal je niet verbazen dat dit het vervolg op het eerste deel is en dit spel draait ook weer om het verhaal met het zwaard. Je ziet dan ook afbeeldingen op de wielen staan die hier mee te maken hebben. De figuren die je op de wielen ziet staan die zijn zeer mooi gemaakt en naast de afbeeldingen zijn er ook letters en cijfers te zien op de wielen. Uiteraard dien je met alle afbeeldingen en de letters en de cijfers de winnende combinaties te draaien. Dit is een spel wat je een leuke winst op kan leveren en daarbij zal je dan ook veel plezier beleven aan het spelen van dit spel.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Een slot met veel mogelijkheden

MerlijnWanneer je graag een videoslot met veel mogelijkheden speelt dan zal Avalon II niet snel vervelen. Het spel heeft vijf wielen en deze hebben drie rijen. Doordat er veel winlijnen zijn, maar liefst 243 zal je niet lang op de eerste winst hoeven te wachten. De winlijnen die worden niet aangegeven maar als je een winnende combinatie draait dan zie je meteen op welke winlijn dit is geweest en je ziet dan ook meteen hoeveel winst je hebt behaald. Dit spel kent een gezonde spanning en je bent dan ook steeds benieuwd naar wat de volgende spin je zal brengen. Weet je een winnende combinatie draaien dan zie je ook fraaie animaties in het spel verschijnen en dit is erg leuk om te zien. Er is bij het spel veel aandacht aan het grafische aspect besteedt. Dit zijn we ook wel gewend van Microgaming. Deze fabrikant doet er alles aan om het de spelers het naar de zin te maken. Dit is dan niet alleen bij de speelbaarheid van de spellen maar ook bij het uiterlijk van het spel.

Avalon II laat je spelen met gratis spins

ScreenshotHet leuke aan dit spel is dat je gratis spins kunt verdienen. Hiermee kun je dan nog hogere winsten behalen. Met de gratis spins kun je langer doorspelen en op deze wijze dan een hogere winst behalen. De gratis spins die kun je krijgen door een bepaalde winnende combinatie te draaien. Daarna zie je dan meteen hoeveel gratis spins je krijgt en de wielen zullen dan ook vanzelf gaan draaien. Dit is dan een spannende tijd. Je hoeft niets te doen en je ziet de winst dan alleen maar verder oplopen.

Leuk om te spelen

PrinsesAvalon II is een spel wat leuk is om te spelen en waar je niet snel op uitgekeken zal raken. Wanneer je dan ook een leuk spel wilt spelen waar het allemaal klopt dan is Avalon II zeker het proberen waard. We nodigen je graag uit om het spel gratis te gaan spelen op deze pagina. Wanneer je dit doet dan krijg je een goed beeld van het spel. Als je gratis gaat spelen dan kun je geen echte winsten behalen maar dan zie je wel hoe leuk het spel is en dan krijg je ook al een goede indruk van welke winsten er te behalen zijn.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016