Pure Platinum

Pure PlatinumHet videoslot van Pure Platinum dat draait om één van de meest waardevolle edelmetalen en dit is platinum. Het zijn dus kostbare metalen die je op de wielen ziet staan. Als je met de afbeeldingen van de waardevolle metalen winnende combinaties draait dan kun je ook hoge winsten halen. Het zijn niet alleen staven van platinum maar er zijn ook ringen te zien. Verder zijn er dan ook letters en cijfers te zien en het is dan bedoeling om met al deze afbeeldingen en die letters en cijfers dan winnende combinaties te draaien. Misschien weet jij dan ook wel een winst te halen waar jij een sieraad mee kunt kopen dat van platinum is gemaakt.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

De mogelijkheden van het slot

RingDit is een slot wat een aantal mogelijkheden hebben. Kijken we naar het aantal wielen dan zien we dat dit er vijf zijn en de wielen die hebben drie rijen. Er zijn in totaal veertig winlijnen waar je op kunt spelen. Speel je op alle geldlijnen dan is de kans groot dat je al snel de eerste winst hebt behaald. Ook kun je ervoor kiezen om op minder winlijnen te spelen. Het is zo dat op des te meer winlijnen je speelt dat je dan ook meer kans hebt om een leuke winst te behalen. Ook is het dan zo dat inzet dan hoger zal zijn als je op meerdere winlijnen gaat spelen. De nummers van de winlijnen die zie je aan de zijkanten van het spel staan en het is mogelijk om daar op te klikken. Wanneer je dit doet dan zie je meteen hoe de wijklijnen lopen. Wanneer je wilt weten welke afbeelding het meest waardevol is dan kun je op ‘View Pays’ klikken. Hier zie je dan een schema met alle afbeeldingen en de waarden daarvan.

ScreenshotGratis langer doorspelen

Wanneer je voor echt geld aan het spelen bent dan is er een mogelijkheid om langer door te spelen. Dit kun je doen door van gratis spins gebruik te maken. Deze gratis spins die krijg je door de symbolen van de scatters op de wielen te laten verschijnen. Des te meer scatters symbolen je ziet des te meer gratis spins je dan zal krijgen. De gratis spins die zullen dan meteen starten en het zal je verbazen hoe snel de winst dan op zal lopen. Tijdens de gratis spins hoef je ook niets te doen en kun je rustig kijken welke winsten er worden behaald.

HorlogeZelf het spel kosteloos proberen

Dit spel kun je kosteloos proberen en dit kun je doen door op deze pagina te gaan spelen. Je zal dan zelf zien dat Pure Platinum een gokkast is die erg leuk gemaakt is en waar je erg veel plezier aan zal beleven. Tijdens het gratis spelen is er dan geen mogelijkheid om een echte winst te behalen. Het gratis spelen dat is dan ook vooral bedoelt om jou een goede indruk van het spel te geven. Wil je wel voor echte winsten spelen dan kun je op ieder moment een storting plaatsen en zo kans maken op fraaie geldbedragen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016