Tomb Raider

Tomb RaiderZoek je het beste Microgaming slot, dan zou Tomb Raider wel eens een goede kans maken. Niet alleen de prachtige graphics maken deze gokkast tot iets speciaals, maar ook alle overige features. Want Tomb Raider is een van de meest succesvolle video slots die ooit zijn uitgebracht.

Het thema is gewijd aan de aan de avonturen van Lara Croft gebaseerd op de gelijknamige film. Stap in de rol van de aantrekkelijke archeoloog ga in de gokkast op ontdekkingstocht naar de grote overwinning. Op 5 rollen en 15 winlijnen opent een mysterieuze wereld met verborgen ruïnes en raadselachtige plaatsen waar je felbegeerde schatten kunt gaan vinden.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

De symbolen

De symbolen op de rollen slaan uiteraard op de figuren uit de film. Lara Croft, een zonnewijzer, een tijger, een gouden standbeeld en het logo van de klassieke film over de symbolen moet je in de juiste combinaties zien te Laradraaien om leuke winsten te behalen.

De scatter

Deze Tomb Raider gokkast is voorzien van twee verschillende Scatter symbolen, in de vorm van het gezicht van Lara in een gouden cirkel en het klassieke beeld van Lara als een vechter. Als je 3 van deze Scatter-symbolen weet te draaien dan activeer je een bonusspel waarbij je 10 Free Spins win waarbij alle winsten nog eens worden verdrievoudigd! Bij 2 symbolen krijg je een kleine geld bonus. Freespins kunnen opnieuw gewonnen worden tijdens het spelen.

TijgerMet maximaal vier Scatters, is het mogelijk om 30.000 euro te winnen.

De wild

Het Wild symbool in dit videoslot komt voorbij als een Tomb Raider logo en vervangt alle andere symbolen met uitzondering van de Scatter. Heb je vijf Wilds op de rollen, dan haal je de jackpot. En zelfs als maar 2 of 3 wilds draait, kunnen deze als jokers nog leuke winsten opleveren.

Het Treasure Tomb Bonusspel

Wanneer het  Treasure Tomb Bonusspel wordt geactiveerd  moet je kiezen uit 3 tot 5 afgoden – elk van deze kunnen Puzzeleen jackpot verbergen. Je mag 3 keuzes maken.

Instelbare winlijnen

De 15 winlijnen kan je zelf instellen per spin. Hoe meer winlijnen je speelt, hoe groter je kansen om te winnen, natuurlijk.

Eerst proberen daarna voor echt geld

Het spel kun je het beste eerst beginnen te spelen met speelgeld om zodoende het gevoel van winnen te leren kennen. Wanneer je het spel goed genoeg onder de knie hebt, dan kan je het beste casino uitzoeken en gaan spelen voor echt geld.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016