Girls with Guns II

Girls with Guns IIDe letterlijke vertaling van dit videoslot is meiden met wapens en je weet dan ook waar deze gokkast over gaat. Het is Girls with Guns II en dit is uiteraard het vervolg op het eerste deel. Het zal je niet verbazen dat er op de wielen dames te zien zijn die geweren vast hebben. Dit zijn zeer aantrekkelijke dames en het spel dat speelt zich af in een winterse setting. Naast de dames zijn er ook diverse letters en cijfers op de wielen te zien. Met al deze afbeeldingen en letters en cijfers is het dan de bedoeling om winnende combinaties te draaien. Lukt je dit dan kun je zeer fraaie winsten met dit spel behalen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Girls with Guns II geeft je vele verschillende winlijnen

Dit is een spel met veel winlijnen en er zijn er maar liefst 243. Het zal dan ook nooit lang duren voor je de eerste winst hebt behaald. Het spel heeft in totaal vijf wielen en deze hebben weer drie rijen. Wanneer je een winnende combinatie hebt gedraaid dan wordt er niet alleen getoond op welke winlijn dit is geweest maar je kunt ook meteen zien hoeveel winst je hebt behaald. Verder zijn de animaties die je ziet bij een winnende combinatie erg mooi om te zien. Je ziet dan de vrouw met het geweer opstaan uit het vakje. Je kunt dan ook goed het geweer zien dat de Mutsvrouw vast heeft. Wanneer je als nieuwe speler dit spel gaat spelen dan zal je echt benieuwd zijn welke animatie er getoond zal worden als je een leuke winst hebt gedraaid. Om het je makkelijk te maken heb je ook de mogelijkheid om automatisch te gaan spelen. Je hoeft dan alleen maar aan te geven hoeveel spellen je wilt spelen en hoeveel je per spel in wilt zetten. De wielen zullen dan gaan draaien en jij hoeft alleen maar toe te kijken.

Het spel is duidelijk

SigarGirls with Guns II is een spel wat zeer duidelijk is. Draai je een winst dan zie je meteen hoe en hoeveel er gewonnen is. Ook is er een overzichtelijke tabel waarin je kunt zien wat de waarden van een symbool of een afbeelding is. Weet je een bepaalde combinatie te draaien dan kan het ook zijn dat je gratis spins gaat krijgen. Met deze gratis spins kun je dan langer door gaan spelen en dit maakt het dat je dan weer een hogere kans hebt om een leuke winst te behalen.

Is dit een spel voor jou?

SmokingJij zal je vooral afvragen of Girls with Guns II ook een spel is wat jij leuk vindt om te spelen. Om hierachter te komen is het aan te raden om het videoslot gratis te spelen. Dit kun je op deze pagina gaan doen en je speelt dan met virtueel geld op deze online gokkast. Helaas is het dan niet meer mogelijk om echte winsten te behalen maar op deze wijze krijg je wel een goede indruk van het spel en de mogelijkheden. Kom je tot een conclusie dat dit een leuk spel is dan kun je op ieder moment voor echt geld gaan spelen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016